27 oktober 2017

Wie wil dit beertje haken?

In mijn bericht over de Nederlandse Breidagen was ik iets belangrijks vergeten.
Stip & Haak had ook een stand met schattige knuffels.
Het was er steeds zo druk dat ik er geen goede foto van kon maken.
Waar deden die kleine beertjes mee aan denken?Mijn dochter opperde subtiel: 
"Aan een haakproject dat je nog niet af hebt?" 
Haha, ze kent me al wat langer dan vandaag.
Mijn beertje is al maanden geleden gehaakt, nu alléén nog in elkaar zetten.
Ik dacht aan iets anders.

Bij een beurs een poos geleden kocht ik twee haakpakketjes.
Eén voor mezelf en één om weg te geven.
Het stond als weggever op mijn blog.
De winnaar heeft helaas nooit haar adres doorgegeven.
Het pakketje ligt nog steeds in mijn kast.
Daarom ga ik nu een nieuwe poging doen om er iemand blij mee te maken.


Wie wil dit leuke Stip & Haak-beertje haken?


Het kan ook een leuk cadeautje zijn voor iemand anders.
Wil jij kans maken op dit Stip & Haak-haakpakketje?

1. Het is bestemd voor één van de volgers van mijn blog.
Ook nieuwe volgers (via Bloglovin of Google Friends) maken kans.

2. Geef vóór dinsdag 31 oktober 2017 hieronder een leuke reactie.
Waag je een kans voor jezelf of wil je het pakkeetje winnen voor iemand anders?

Op dinsdag 31 oktober 2017 maak ik de winnaar bekend.

Kun je niet wachten of jij de gelukkige winnaar bent?
Je kunt het patroon voor het beertje of het uiltje HIER vandaag nog kopen.


Ik wens je een fijne dag,

Margaret

37 opmerkingen:

 1. Ik waag een gokje! Mijn collega krijgt haar 4de kindje. Een mooi kraambeertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik loot graag mee, om het kado te geven aan de beste vriendin die iemand zich wenden kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe graag mee! Toen mijn zoontje van 3 hem zag was hij gelijk enthousiast, 'mama,ga je die voor mij maken?'

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gisteren gehoord dat mijn neef weer papa wordt lijkt me leuk om als cadeautje te haken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel subtiel van je dochter en heel herkenbaar. ;-)
  Ik maak graag kans op dit pakketje. Ik heb een dochter van 10 weekjes oud en ik heb nog niet één knuffeltje voor haar gehaakt. Schaam.
  Dit lieve beertje zou een mooi begin zijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schatje! Haha, zo gaat dat hier thuis ook... Maar gelukkig maak ik ook nog weleens iets af. En dat geldt meestal voor de kleinere projecten. Vandaar dat ik dit beertje geweldig vind! Ik doe graag mee. :-)
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De knuffels van Stip en Haak zijn zo leuk! Dit beertje is ook al zo'n lieverd. Ik zou het pakketje wel willen winnen, het beertje zelf haken en dan aan iemand cadeau doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben je ook een lief persoon, zo vaak een weggevertje! Ik waag graag een kans, het beertje ziet er geweldig uit en ik zou het graag haken voor m'n achternichtje!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O ja, die zou ik heel graag willen winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil het graag winnen, geef het dan. Aan Mariette, de dochter van mijn nicht. Ze is helemaal in het haken en zo enthousiast. Ze zal hier vast heel blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Grappig dat je hem dan niet in elkaar zet, laatst zag ik ook iemand die een knuffetje haakte, maar ook niet in elkaar had gezet! Ik ben altijd zo blij als ik er eindelijk een geheel van kan maken ;-) Maar hier ook genoeg activiteiten die nog afgerond moeten worden, maar bij knuffels ga ik altijd door :-P

  Ik vind het beertje erg mooi en doe gezellig mee met je win actie!

  Fijn weekend!

  Liefs, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lijkt me super deze te maken.
  In elkaar zetten is ook niet direct mijn favoriete bezigheid ;). Ik kijk er naar uit om de jouw beetje te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat een schatje, ook ik wil een gokje wagen. De vriendin van mijn dochter verwacht haar eerste kindje dus ik weet al voor wie ik ga halen mocht ik winnen. Bedankt voor deze mooie kans

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk! Stip & Haak heeft zulke schattige pakketjes. Lief dat je er 1 weggeeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat super van je Margaret, dat je dit haakpakketje van Stip&Haak weg gaat geven!!
  Ik wil net als alle andere dames graag meedoen aan de loting.
  De reden waarom ik deze beer 2x wil gaan haken is dat een medesportmaatje van mij oma wordt van een tweeling. Oma heeft onlangs te horen gekregen dat 1 babytje gehandicapt ter wereld gaat komen. Wat is er dan mooier om deze beren voor oma te haken? (zij is te verdrietig om nu zelf de haaknaald en draad ter hand te nemen) zodat zij deze beren aan haar binnenkort te geboren kleinkindjes kan geven?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Inge, wat mooi dat je meedoet voor je medesportmaatje. wat mij betreft mag jij het berenpakketje winnen!!

   Verwijderen
  2. Lief van je Gerda dat je "mij" lees hier: mijn medesportmaatje de beer(tjes) gunt!

   Verwijderen
  3. Wat een verdriet in het huis van de dochter van jouw sportmaatje en bij jouw sportmaatje zelf. Lief dat je hen met de gehaakte beertjes een beetje steun wilt geven. Hartverwarmend. Daarom ben jij de winnaar van dit pakketje, zoals je kunt lezen in mijn volgende bericht.
   Stuur je me een mailtje met jouw adres? Dan komt het pakketje naar je toe.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
  4. Ohhhh SUPERRR dat ik het haakpakketje gewonnen heb!
   Ik ga mijn sportmaatje binnenkort verrassen met de 2 knuffelbeertjes :-). Mijn adresgegevens stuur ik meteen naar je door, want ik moet snel aan de m(h)aak. De tweeling gaat al snel geboren worden, zoals gebruikelijk komt een tweeling altijd eerder, maar er mag zich nu geen enkele complicatie voor gaan doen, anders komen het jongetje en meisje echt veels te vroeg.

   Nogmaals BEDANKT en vast en zeker ook bedankt van de oma die nog van niets weet dat zij de knuffels gaat krijgen.

   Verwijderen
 16. Gokje wagen is sowieso leuk !!!;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik waag graag een gokje Margaret! Ik heb de grote al en daarbij hoort ook een mini beer bram. Ik vind het wel grappig om te lezen dat je beertje nog niet in elkaar zit. Ik doe het vaak meteen als ik weer een deel gehaakt heb. Zo zie je echt dat het een geheel wordt!

  Fijn weekend Margaret.

  Liefs Froukje

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Voor mijn pasgeboren tweeling kleindochters!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Allereerst, wat een leuke site heb je! Ik was hier nog niet eerder terecht gekomen.
  En je hebt genoeg variatie aan haakwerkjes dus ik heb je toegevoegd aan mijn favorieten zodat ik je vaker kan bezoeken. Helaas werkt je linkje voor volgen niet, anders had ik daar ook even op geklikt.

  En bij deze doe ik graag mee aan je win-actie voor het lieve beertje!
  Mijn eerste knuffel die ik, als baby zijnde, in mijn armen sloot, was een roze beertje.

  Groetjes,
  Renske
  www.rennebol.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Grappig, maar ik herken het wel. Hier heeft vanaf vorig jaar februari een Ralf van Stip en Haak klaar gelegen om in elkaar gezet te worden en ik heb het pas deze week afgemaakt. Die is ook zo leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een lieve beertjes zijn het!
  Ik waag graag ook mijn kans :)
  Het wordt terug kouder, terug meer haken dus, en dat lieve beertje zou hier naar een lief meisje gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh, wat leuk! En mijn dochter is dinsdag jarig, dus ik maak hem voor haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. wat een leuk beertje, ik heb jarenlang beertjes gespaard (eigenlijk alleen via krijgen, anders is er nooit een eind aan), ben gestopt met sparen, maar zou deze heel graag maken voor mijn kleindochters als ze bij opa en oma komen logeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke give away..wat lief..
  Doe graag mee..

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jaaaa..ik doe graag mee! Een hoop zwangeren in de omgeving! Daar maak ik vast iemand blij mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Oh, wat een leuk beertje om cadeau te doen! Ik doe heel graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik heb gister gehoord dat we er een neefje bij krijgen dus zou dit beertje heel goed van pas komen. Vandaar dat ik ook een gokje mee waag, leuk!

  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Op de valreep nog een reactie, ik doe graag mee voor het beertje, mijn muppie [kleindochter] zou er blij mee zijn.
  Leuke give away....
  En ach wij haaksters hebben allemaal wel spul liggen wat nog in elkaar gezet moet worden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Sinds kort weet ik dat ik overgrootmoeder wordt van een kleine kleinzoon! Klinkt zo veel leuker dan 'achter' kleinzoon ;-) Nog mooier vind ik de Engelse taal "Great Grandma of a Great Grandson" Leuker dan dat kan het niet! De zwangerschap van mijn 17 jarige kleindochter was niet bepaald gepland. Zonder verder in detail te gaan, dit beertje zou haar zeker opvrolijken en ik zou het met liefde maken. Erg leuke actie Margeret. Wie niet waagt die niet wint ... Met vr. groet, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Misschien nog op tijd om mee te doen.
  Nu alleen nog winnen 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Super mooi patroontje ik vrees dat ik te laat ben.
  Groetjes
  Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ohhhh SUPERRR dat ik het haakpakketje gewonnen heb!
  Ik ga mijn sportmaatje binnenkort verrassen met de 2 knuffelbeertjes :-). Mijn adresgegevens stuur ik meteen naar je door, want ik moet snel aan de m(h)aak. De tweeling gaat al snel geboren worden, zoals gebruikelijk komt een tweeling altijd eerder, maar er mag zich nu geen enkele complicatie voor gaan doen, anders komen het jongetje en meisje echt veels te vroeg.

  Nogmaals BEDANKT en vast en zeker ook bedankt van de oma die nog van niets weet dat zij de knuffels gaat krijgen.

  Hartelijke groeten van Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...