5 januari 2016

Wensen voor 2016?

Een nieuwe agenda, nog helemaal leeg.
Januari begint met een blad: Voornemens 2016.


Heb jij goede voornemens voor dit nieuwe jaar?
En hoe zorg jij ervoor dat het niet bij voornemens blijft ?
Ieder jaar heb ik bergen wensen voor verandering.
Maar ja, een jaar loopt vaak zo anders dan aan het begin bedacht.

Een nieuw jaar dus heerlijk beginnen aan nieuw haakwerk?
Of toch maar eerst afmaken waar ik eind vorig jaar aan bezig was?
(hihi, klinkt ver weg en het is pas vier dagen geleden).

Wat doe jij zo aan het begin van dit nieuwe jaar?


Groetjes,


Margaret

22 opmerkingen:

 1. Hallo Margaret, de beste wensen voor je in dit nieuwe jaar! Bij mij staat het nieuwe jaar in het teken van opruimen. Fijn om ruimte te zien ontstaan op de planken en in de kasten. Zoveel nieuwe ideeën in mijn hoofd, maar voorlopig blijft het bij verzamelen, het uitvoeren komt later wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste wensen vooor 2016 voor jou. Hmmm, opruimen, goed idee. Daar moet ik de komende tijd ook eens aan beginnen. Mijn eerste voornemen is mijn haakwerk van eind 2015 afmaken. Daar werk ik nu het eerste aan.
   Goed idee om leuke ideeën en patronen te verzamelen voor na het opruimen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Voor jou ook alle goeds voor 2016 Margaret!
  Ik heb meest geen speciale voornemens voor een nieuw jaar. Lekker weer een nieuw breiwerk starten en verder zo veel mogelijk blijdschap voelen en verspreiden. Dat probeer ik te doen.
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste wensen voor 2016 voor jou. Een nieuw breiwerk geeft zo aan het begin van het jaar een heerlijk gevoel. Blijdschap voelen en verspreiden past echt bij jou en is zeker iets wat ook ik wil doen in dit nieuwe jaar.
   Het gaat je zeker lukken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Ik ben met een "schone lei" begonnen, dat wil zeggen dat ik lekker aan iets nieuws kan beginnen.
  Gelukkig nieuwjaar nog!
  Groeten, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beginnen aan iets nieuws geeft een heerljk gevoel. Een goed begin van hopelijk voor jou een fijn jaar.
   Mijn eerste voornemen is juist door te gaan met mijn laatste haakwerk van 2015. Een Werk in Uitvoering afmaken geeft ook een fijn gevoel. Vorig jaar deed ik hetzelfde als jij dit jaar: beginnen met iets nieuws.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 4. Voornemens... Ik doe er zelf niet aan. Althans, niet op 1 januari. Als ik iets wil doe ik het of ik bepaal een reeële datum dichtbij maar niet voor een nieuw jaar. Iedere dag biedt immers nieuwe kansen en mogelijkheden ;)
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee om niet 1 januari als start te nemen, want de meeste van die voornemens zijn na enkele weken al gedoemd te mislukken. Wijs om de kansenen mogelijkheden van iedere dag te gebruiken.
   Zelf ben ik bezig met mijn eerste voornemen: mijn laatste haakwerk van 2015 afmaken. Ik hoop dat ik binnenkort dit voornemens met een goed gevoel afsluit.
   Ik wens je in ieder geval het beste toe voor 2016.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 5. Ik wens je een liefdevol, gezond & creatief 2016 ...
  Echte voornemens heb ik niet ...
  Ik pluk de dag en zie wat er op me afkomt ...
  Fijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook jou wwens ik het allerbeste voor 2016. Pluk de dag lijkt me een uitstekend voornemen. Dan kun je genieten van alle kleine dingen en van alles wat je iedere dag bereikt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 6. Hey Margaret,
  Goede voornemens heb ik vooral voor mijn blog. Vaker een blogje plaatsen, namelijk elke week. Dat is tot nu toe gelukt omdat ik afgelopen weekend mijn eerste blogje van 2016 plaatste. Verder ga ik elke maand een blogje schrijven de dingen die mijn moeder maakt. Verder heb ik eens mijn projecten erbij gepakt en me voorgenomen om pas met iets nieuws te beginnen als een oud project af is. Lastig, maar tot nu is het nog gelukt hahaha. Verder gewoon zo doorgaan :-) Fijne dinsdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wens je het beste toe voor 2016.
   Jij hebt bij jouw voornemens aan jouw blog gedacht. Dat was nog niet in me opgekomen, maar zeker om ook eens over na te denken.
   Mijn eerste voornemen voor 2016 lijkt op die van jou: eerst mijn laatste haakwerk uit 2015 afmaken. Dat geeft vast een goed gevoel.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 7. leuke foto gemaakt voor je blog!
  wij wensen jou ook een gezond en creatief nieuwjaar toe!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je lieve compliment. Het blijft altijd een beetje zoeken voor een leuke aansprekende foto. Dat valt niet mee met dit grauwe weer.

   Ik wens jullie een uitmuntend jaar toe.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 8. Ik ben benieuwd jaar je creaties in 2016! Goede voornemens probeer ik het hele jaar door te hebben :-)
  Liefs Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede voornemens door het jaar heen maken vaak meer kans om uit te komen dan die van 1 januari. Net als jij ben ik benieuwd wat dit jaar creatief gaat brengen. Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar alle haakinformatie, -inspiratie en patronen waar jij ons als volgers blij mee gaat maken.
   Ik wens je een uitmuntend jaar toe met allemaal geslaagde plannen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 9. Nou het zou maar zo een spannend jaar kunnen worden :) maar zoals gewoonlijk alles is mogelijk: ik hou je op de blog op de hoogte :)
  Groetjes uit Zweden ♥ Marion

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een spannend jaar lijkt me echt iets om met plezier mee bezig te zijn. En natuurlijk beleef ik jouw spannende jaar graag op jouw blog mee. Voor wat inspiratie om ook mijn jaarwat spannender te maken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 10. Ook een heel gelukkig Nieuwjaar!
  De jongens willen allebei een nieuwe sjaal, dus daar ben ik gisteren mee begonnen, een nieuw jaar, nieuwe creaties.
  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wens jou en jouw gezin een uitmuntend jaar toe.
   Die sjaals zijn een goed idee nu de winter langzaam ons land binnen sluipt.

   Veel haakplezier, Margaret

   Verwijderen
 11. Het eerste half jaar ben ik druk genoeg met beloofde omslagdoeken en wat haak-/breiwerk voor mezelf. Daarna zie ik wel weer verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb zo veel dat ik wil doen maaaaaaaaaaaar ,ik ben nu bezig kousen te breien voor de kleindochter heb 2 paar af en de derde paar begonnen heb nog wel eventjes zoet daarmee voor elke dag een paar groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...