4 augustus 2015

Niet tellen, maar klikken .... GiveAway

Haak je een deken, omslagdoek of knuffel?
Bij elk haakwerk moet je tellen.
Zelf ben ik bezig met een paar amigurumi-knuffels.
Bij het haken van de toeren zonder meerderen en minderen moet ik opletten.
Die haken zo heerlijk weg en dan vergeet ik de toeren te tellen.
Nu heb ik de oplossing: de digitale toerenteller.


 Bron foto: Wolcafé

Geen gedoe met potlood en papier of met radertjes waar je aan moet draaien.
Dit kleine toerentellertje past om je vinger.
Het enige dat je hoeft te doen, is klik op het knopje aan het einde van iedere toer.
Echt handig!

Carmen van Crafty Queens liet deze haak-goodie op haar blog zien.
Ze geeft vaak handige tips en haakt mooie dingen.


Bron foto: Crafty Queens

Wil jij een handig toerentellertje?

Ik kocht vijf van die handige tellertjes.
Eén voor mezelf en vier om weg te geven.
Zo ding je mee:


* Ben je volger van mijn blog? (Niet, gewoon even volger worden)
* Geef in een reactie aan waar jij de toerenteller handig bij kunt gebruiken.
* Aardig als je een linkje plaatst op jouw blog of Facebook, maar dat is geen must.
* Geef je reactie vóór woensdag 12 augustus 2015.

Op woensdag 12 augustus 2015 maak ik de winnaars bekend.

Nu weer snel verder met mijn haakwerk.

Veel haakplezier en een fijne dag,


Margaret

61 opmerkingen:

 1. En nog een keer hoi ;-)
  Berichten over toerentellers sloeg ik altijd over maar nu...... Weet je wat voor mij de trigger was? Niet dat ik er 1 gratis kan krijgen maar dat zo'n ding om je vinger past. Dat had ik nog nooit gezien. Bij deze; wil ik wel meedingen naar zo'n handig boerentellertje. Ik ga een linkje op mijn blog plaatsen.
  Groetjes van Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doordat je deze toerenteller om je vinger doet, vergeet je niet om na iedere toer even het knopje in te drukken. Leuk dat je een kansje waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Oh, wat goed zo'n toeren teller. Ik zit altijd met pen en papier. Dus ik waag heel graag een gokje!
  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gemerkt dat deze kleine toerenteller ook handig is bij het haken van dekens, waarbij je grote hoeveelheden moet tellen. Na iedere 10 of 25 steken druk ik de teller in en aan het einde van de toer weet ik of mijn stekenaantal klopt.
   Leuk dat je een kansje waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Ik heb er al twee jaar eentje en gebruik deze erg veel!Ze zijn ideaal!Al draag ik hem niet aan mijn vinger...heb hem gewoon in de buurt liggen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt hem ook aan een riemhaakje aan je broek hangen, heb ik gemerkt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 4. ik doe niet mee met de give-away, maar ik wil wel even laten weten dat het echt een handig ding is. Ik kocht er 3, misschien 4 jaar geleden een op de handwerkbeurs in mijn favoriete kleur. En net voor de vakantie kreeg ik bij de wolwinkel tijdens een VIP-avond in de goodiebag een rose. Ik vind ze super handig. En gebruik hem bij mijn sjaal die ik brei en de andere zwerft tussen mijn sokkenwol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om te horen datjij hem ook handig vindt. Lang niet iedereen heeft deze toerenteller al ontdekt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 5. Oooh!!! Da's beter dan streepjes zetten en dan je pen kwijt zijn. En weer op moeten staan terwijl je je net geïnstalleerd hebt :-)))
  Ik doe graag mee!
  Wat heb je toch altijd leuke (en veel!) giveaways Margaret!!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je ook een kansje waagt. Dit werkt echt handiger dan streepjes zetten.
   Wat een lief compliment over mijn giveaways. Zo vind ik die van jou altijd zo tof.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 6. Na een aantal jaren niet meer gehaakt te hebben, ik dacht dat ik sokken breien leuker vond, heb ik vorige week de haakdraad - en naald weer opgepakt. Bij beiden is het gebruik van een toerenteller best handig denk ik zo.
  Het komt nu vaak voor, dat ik bij het breien aantekeningen maak, die ik maar al te vaak ben kwijtgeraakt, wie weet dat zo'n toerenteller daar verandering in aan kan brengen. Ik maak heel graag een kansje
  Ik zal het ook even melden op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan het breien van sokken heb ik me nog nooit gewaagd. ik vind het zo knap van mensen die dat goed kunnen. Leuk dat je ook de haaknaald weer hebt opgepakt. Fijn om haken en breien af te wisselen. En bij allebei is een toerenteller handig om te gebruiken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 7. Wat zien die er leuk uit. Frisse kleurtjes. Ik heb ze nog nooit gebruikt omdat ik bang ben dat ik dan toch vergeet om dat knopje in te drukken. Maar wie weet kan ik het zo een keer uitproberen. Bij spiraal haken kan ik het nog wel goed terug tellen maar in rijen is het toch wel eens wat lastiger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doordat je de toerenteller om een vinger kunt dragen, vergeet je minder gauw om hem in te drukken. Met een kansje op deze weggever kun je je geen buil vallen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 8. Lijkt me erg handig, zowel bij het haken als breien. Ik ben de mijne altijd kwijt, soms turf ik de toeren, maar vergeet dat ook wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je de toerenteller om je vinger draagt, vergeet je minder gauw om hem in te drukken. Ook kun je hem aan een broekriempje vast maken om hem niet kwijt te raken.
   Leuk dat je een kansje waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 9. Ik laat deze super-leuke-give-away aan mij doorgaan want heb deze handige teller al een tijdje en kan ze alleen maar ten sterkste aanbevelen.
  Leuke give away Margaret !

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om te horen dat jij de toerenteller ook handig vindt. Want sommige mensen zullen er vast nog over twijfelen.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 10. Wat een superleuke give-away! Ik haak graag amigurumi's en daar zou zo'n handige toerenteller zeer goed bij van pas komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt. Voor het haken van amigurumi is deze toerenteller echt handig.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 11. Leuk! Ik wil nog een aantal patroontjes van Dendennis haken.....en ik ben bezig met een trui. Heb wel zo'n toerenteller op mijn breinaald zitten...maar ja, die kan ik dan niet meer gebruiken voor mijnhaakwerk, natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk om haken en breien af te wisselen, maar dan kun je een extra toerenteller goed gebruiken. Leuk dat je voor deze handige toerenteller een kansje waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 12. Oh wat leuk. Ik ben echt verslaafd aan amigurumi's haken en soms geraak ik dan ook het aantal toeren kwijt. Deze toerenteller zou dus super handig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt. Deze toerenteller is voor het haken van amigurumi echt handig. Vooral als je een aantal toeren niet hoeft te meerderen of te minderen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 13. Wat een leuk idee om de vinger. Ik heb het boekje dikke dames haken gekregen dus.......zou geweldig van pas komen. Ook makkelijk dat je de volgende dag weet op welke toer je verder moet gaan. Volger Was ik al. Succes met leuke dingen maken.,

  groetjes Veronica de handwerkmiep.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk haakboekje heb je gekregen. Bij alle onderdelen heb je flink wat telwerk. Dan kan deze toerenteller echt handig zijn.

   Veel haakplezier, Margaret

   Verwijderen
 14. wat een uitkomst dit toeren tellertje ik vergeet altijd het tellen ik ben nu een vestje aan het haken en heb het al 2 keer uitgehaalt omdat ik de tel kwijt was dus ik wil graag een gokje wagen groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo vervelend om de tel kwijt te raken en een deel opnieuw te maken haken. Ik herken het helemaal. Dit tellertje kan bij jou dus goed van pas komen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 15. Hé, ik wist niet eens dat zoiets bestond. Misschien is het al jaren geleden dat ik ooit een giveaway won, zodat ik hier met de winst kan gaan lopen? Om maar te zeggen dat zo'n toerenteller hier dagelijks zou gebruikt worden. Als pendelaar haak of brei ik elke dag op de trein. Zo'n teller zou handig zijn om bij de volgende treinrit gemakkelijk terug te vinden in welke toer ik gebleven was bij de vorige.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt. Als je al een tijd niets hebt gewonnen, misschien wordt dit dan jouw geluksmoment.
   Dit tellertje is handog om mee te nemen als je reist. Je kunt hem om je vinger dragen, maar ook vastmaken aan een broekriempje of tas.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 16. Wat een handig ding! Ik heb zo'n ding dat op een breinaald past en waar je aan moet draaien, maar meestal zet ik de toeren op papier en streep ze af. Dit zou veel makkelijker zijn.
  Ik ben een beetje begonnen met amigurumi en vind het nog best lastig. Een tellertje zou helpen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt voor een toerenteller. Ik vind deze echt handig voor amigurumi, maar ook voor het maken van een vest of trui.

   Groetjes en succes met het haken van de amigurumi, Margaret

   Verwijderen
 17. Dat is handig! Bij het haken zet ik altijd streepjes op papier. Dit zou ik ideaal vinden en ik die dus graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee om een kansje te wagen. Ik zette ook altijd streepjes op papier, maar tussentijds werd ik soms afgeleid en dan liep het spaak met de streekjes.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 18. Volgen doe ik al, via bloglovin, en ik zou héél graag deze winnen.
  Ik ga namelijk aan vest voor mezelf beginnen, en dat zijn dus wle heelwat toertjes, waar ik de tel bij kan verliezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een vest is een project met heel veel toertjes. Goed idee om een kansje te wagen voor deze toerenteller. Nu duimen dat het geluk aan jouw kant is.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 19. Ik doe heel graag mee! Ik ben net aan het leren haken (vooral voor mijn waldorfpoppen) en ben inderdaad nogal aan het klungelen met briefjes waarop ik telkens de toeren moet schrijven... Niet handig. Dit lijkt me helemaal handig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je voor jouw poppen bent begonnen met haken. Dan kan de toerenteller echt een handig hulpje zijn. Leuk dat je een kansje waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 20. Leuk, ik wil ook graag een kansje wagen. Het lijkt me reuze handig en ze zien er nog eens erg mooi uit. Het haakwerk staat nu even op een laag pitje, maar volgende maand ga ik er weer vol tegen aan.
  groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In deze tijd van warmte en vakantie ligt het haken bij veel mensen even stil of staat op een laag pitje. Leuk dat je een kansje waagt voor deze handige toerenteller.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 21. Leuk zien die er uit! Ik had ze al eerder gezien en ze lijken mij heel handig. En een kansje wagen doe ik dus heel graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De toerentellers zijn er in allerlei kleuren. Net snoepgoed. Uit een aantal reacties van anderen kun je lezen dat veel mensen deze toerenteller handig vinden en graag gebruiken. Goed om een kansje te wagen als je er nog geen hebt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 22. Ik doe ook graag mee...ik denk altijd ,dat onthoud ik wel,
  maar..
  Ook gebruik ik wel van die speldjes die bij de kleding zitten...dan is dit om je vinger een uitkomst...en wel een goede uitkomst :-) groet,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt. Ik dacht ook altijd dat ik het zou onthouden. In de praktijk moest ik steeds terugtellen hoeveel toeren ik al had gehaakt. Deze toerenteller is echt fijn om te gebruiken (vind ik).

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 23. oh wat een handig dingetje lijkt me dat. Ik zit altijd te klieren met óf pen en papier of van die plastic gevalletjes, soort veiligheidsspeldachtig. Dit lijkt me superhandig. Ik wist niet dat het bestond. Graag wil ik het gebruiken bij het haken van de amigurumi's. Je bent op mijn blog altijd zichtbaar als je een nieuw bericht plaatst:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt. Zo herkenbaar dat geklier met pen en papier of met die onhandige andere apparaatjes. Ik gebruik hem nu ook bij het haken van een paar knuffels. Bevalt goed.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 24. Dit is een gave toerenteller!! Ik waag graag een gokje!!
  Handig bij het haken van.... alles! Zeker met 2 kindertjes die hier rondlopen :)
  Groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze kleine teller is zeker handig als je ook twee kindjes rond hebt lopen. Leuk dat je een kansje waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 25. Wat een leuke give away , ik hou ook enorm veel van knuffels haken , ik heb er dan al veel gehaakt voor mijn kleinkinderen , met deze teller k an ik dan ook pen en papier achterwege laten , super!
  Groetjes
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik heb er al een, een groene, en ze zijn super makkelijk. Ik doe hem altijd op mijn linker duim. Ik hoop dat de winnaar er net zo veel plezier aan gaat beleven als ik heb :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik heb zoiets nog niet, lijkt me vooral handig om dan niet elke keer te moeten gaan terugtellen. Dus ik waag mijn kans.
  Zal nog een linkje plaatsen in de zijbalk op mijn blog
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wow superhandig zeg. Ik doe graag mee aan de give-away. Ben zo vaak weer het papiertje kwijt waar ik op turf. Ik haak hoofdzakelijk knuffel dus daar zal de teller worden ingezet. Bedankt weer voor deze mooie kans. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik trek voor iedere naald een streepje in een schrift dat ik hou voor mijn breiwerken maar zo een toerenteller zou wel handig zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik zit even in de tuin te kijken op de laatste bloglovin posts. Met een zelfgemaakte cappuccino.m voordat ik in weer ga tellen en haken. Ik ben bezig een sterrenbobbelsteekdeken aan het haken. Ik word gek van al die toeren tellend te haken. Misschien is zo'n toerenteller toch wel een uitkomst. Toch leuk dat Ik even besloot op bloglovin te kijken waar ik jouw blog ook volg.
  Ik ding graag mee om te winnen.

  Misschien vind je het leuk om mijn blog te lezen? Creatievesien.blogspot.nl

  Groetjes Geeske alias creatieve sien

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zo'n toerenteller is inderdaad super handig. Ik heb er ook 1 en heb er een aantal besteld voor in mijn webshop. Lief dat je er een aantal weg geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee om deze ook in jouw webshop te gaan verkopen. Want deze toerenteller is echt een handig, klein apparaatje.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 32. Hey Margaret,
  Wat een handige gadget voor bij het haken zeg. Ik ben net terug van vakantie en heb de post van craftyqueens inderdaad gezien met deze toerenteller. En dan kom ik nu zomaar jouw blogpost tegen (het is nogal wat want ik heb over de 200 nieuwe blogpostjes op bloglovin) en doe toch graag nog even mee met de give-away. Waar zou ik het voor willen gebruiken? Ik heb nog heel veel dingen liggen die ik wil maken maar eigenlijk wil ik een deken maken voor mijn ouders, als verrassing. Ik weet nog niet precies hoe en wat maar dit idee zit al een hele tijd in mijn hoofd. Dus daar zou ik het graag voor willen gebruiken! En voor andere projecten natuurlijk ook ;-). Fijne dinsdag (ik ga weer verder met de rest van de blogjes hihi).

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Twee blogberichtjes over dezelfde handige toerenteller. Dat trekt de aandacht. Leuk dat je ook een kansje waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 33. Wat een super leuke toerenteller. Ook ik maak vaak knuffels waarbij je veel moet tellen. Ik heb wel een klein toerentellertje waaraan je moet draaien, maar dat is soms zo onhandig. Dan wil ik hem pakken en rolt hij van de tafel, echt weer wat voor mij hoor! Dit lijkt me echt een uitkomst.
  Komt je ook eens op mijn blog kijken? www.angelshaakblog.blogspot.nl
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit toerentellertje is echt handig bij het haken van knuffels. Leuk dat je een kansje waagt om er één te winnen.
   Jouw leuke blog volg ik al een tijdje. Je maakt echt mooie dingen. Bij jouw Google Friends volgers sta ik ertussen met het poezenkopje (heel lang geleden was dat mijn avatar en Google pakt nog steeds uit zijn geheugen die avatar).

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 34. oh wat handig! ik gebruik meestal een "appje" op mijn smartphone, maar dit lijkt me zeker ook wel efficiënt

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...