18 augustus 2015

Jip is happy

Jip, het kangeroekind wilde niet alleen een mama.
Hij wilde ook een vriendinnetje.
Dit kleintje kon ik natuurlijk niet teleurstellen.

Jip met zijn nieuwe vriendinnetje .... Sarah.
(Nee, haha, natuurlijk niet Jip en Janneke).

Jip en Sarah, waarom kijken jullie me zo verbaasd aan?
O, jee, jullie passen niet samen in één zak bij Jip's mama!
Komt goed.
Ik haak nog een mama voor Sarah.

Met welke projecten zijn jullie bezig?
Wat voor haakwerk is jouw favoriet?

Veel plezier vandaag,

Margaret

15 opmerkingen:

 1. Ahhh wat schattig !
  Ik heb jaaaaren vrijwel alleen maar Amigurumi gehaakt.....maar ben daar helaas mee gestopt. Stramme vingers, slechter zicht en ontevreden omdat ik het haakwerk niet meer zo strak kreeg...Gepriegel met oogjes, kleine onderdelen....ik kreeg het niet meer netjes. Jammer, maar het moet wel leuk blijven, het haken.
  Favoriet bij mij is nu het haken van dekens en kussens. Dikker garen, grotere haaknaald, geen gepriegel meer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om te luisteren naar je lichaam. Wel jammer dat het nu niet meer lukt met de amigurumi. Gelukkig kun je met haken zoveel leuke, mooie dingen maken. Dekens en kussens zijn zeker zo leuk om te haken.

   Veel haakplezier, Margaret

   Verwijderen
 2. Wat een leukerds! Ik ben momenteel vooral aan het haken voor mijn waldorfpoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor poppen haken lijkt me ook leuk om te doen. De waldorfpoppen vind ik echt mooi.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Super schattig duo ...
  Fijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze kleintjes zien er zo grappig uit. Ze zijn ook leuk als sleutelhanger om cadeau te doen.

   Fijne dinsdag en groetjes, Margare

   Verwijderen
 4. Wat zijn ze weer leuk!!. Staan ook op mijn to do lijst. Momenteel bezig met meerdere dingen tegelijk. Een olifant, die is op een pluk haar na , klaar. Schaap Suus, vordert ook al aardig en een tas.

  Nou, ik ga snel weer aan de haak, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent met flink wat projecten bezig. Gezellig wat verschillende dingen om handen hebben. Ik ben dus niet de enige die met meerdere dingen tegelijk bezig is. Mijn Wink-tasse wachten ook nog om afgemaakt te worden.

   Veel haakplezier, Margaret

   Verwijderen
 5. Super schattig Margaret!! Wat hebben jouw creaties altijd een mooi koppie!! Het klopt altijd, qua grootte en qua uitdrukking. Dat maakt ze zo ontzettend lief!!
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief compliment (ik bloos ervan). Toch is het ook een compliment voor Herriët voor haar prima patroon en duidelijke foto's. De snuitjes vind ik wel altijd een belangrijk onderdeel. Het ziet er zo raar uit als de ogen, neus of mond verkeerd zitten.

   Fijne dag, Margaret

   Verwijderen
 6. Ohhh, wat lief zo samen! Ik ben bezig met Tejo, ik won het patroon van het aapje van de CAL.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tejo, het aapje lijkt me ook leuk om te haken. Maar ja, miijn to-do-liijstje is al zo lang. Eerst maar eens moeder kangeroe afmaken.

   Veel haakplezier, Margaret

   Verwijderen
 7. Aaaahhh... Lief! En nu valt het schattige naveltje me ineens op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schatjes Margaret!
  Veel haak plezier met de mama's :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...