21 juli 2015

Dit kan geen toeval zijn

Heb je Wink ooit zien haken?
In een razend tempo haakte ze haar granny's.

Op een hele eigen manier.

Je kent vast haar granny-tas.


Wink gebruikte hiervoor Scheepjes Softfun Batik.
Het patroon vind je op haar blog.

Zo bijzonder dat Scheepjes net nu dit garen uit de collectie haalt.
Sommige kleuren zijn al (bijna) niet meer te koop.
Het is toeval maar toch ...

Geïnspireerd door Wink en weg van haar granny-tas?
En gek op roze?
Ik geef dit pakketje garen weg.
Genoeg voor de Wink-granny-tas.


Wat is jouw herinnering aan A creative Being Wink?
Plaats je reactie vóór 24 juli 2015 en maak kans.

Fijne dag,


Margaret 

34 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je een win-actie doet ter ere van Wink.
  Ik volgde haar blog nog niet zo lang, omdat ik zelf pas blog sinds maart dit jaar.
  Maar haar werkjes waren vrolijk en kleurrijk, dus dat zal ik altijd onthouden.
  Haar laatste berichtje greep me erg aan, omdat ik veel begrip heb voor depressies.
  Anyway: mocht ik het garen winnen, dan maak ik iets met een patroon van haar!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn veel haaksters en bloggers met een persoonlijk verhaal of probleem. Voor de meeste van hen zijn haken en bloggen een uitlaatklep en een steun in de rug. Helaas heeft het Wink op haar donkerste moment niet kunnen helpen. Maar door haar patronen en inspiratie te gebruiken en haar naam te blijven noemen, blijft ze in onze gedachten toch voorbestaan.
   Lief dat je met het garen ook echt een patroon van Wink wilt gaan maken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. ik was ook nog niet zo heel lang bekend met haar, en ik heb van alles zitten terug lezen. ze heeft heel veel bedacht en betekent voor de haakwereld en daardoor zal ze altijd in de gedachten van vele bestaan.....dat is haar erfenis...mooi toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wink's erfenis voor de haakwereld is top. Als we haar patronen en inspiratie blijven gebruiken gekoppeld aan haar naam, dan blijft ze in de gedachten van vele bestaan. Echt super mooi!

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Net als jij was ik vreselijk geschokt toen ik las over Wink's dood. Wat intens verdrietig als je geen andere uitweg meer ziet. Haar blog volgde ik bij vlagen, daar heb ik ook geen specifiek beeld meer bij. Wel staat me haar gedrevenheid en creativiteit helder voor ogen.
  Jouw eerbetoon op deze manier vind ik heel mooi. Creatief en met aandacht voor Wink's werk!
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies: Wink's gedrevenheid en creativiteiten haar kleurgebruik vielen op en sprak veel mensen aan. Ik heb even getwijfeld of ik er op mijn blog iets over zou schrijven.
   Op mijn blog deel ik niet alleen het haken, maar ook wat persoonlijke gevoelens en zaken. Een eerbetoon op een manier die Wink recht doet én die past bij mezelf.

   Lieve groetjes, Margarete

   Verwijderen
 4. Ik ben een poosje geleden via jouw blog op die van Wink terecht gekomen. Ik zag meteen hoeveel kleur zij gebruikte in haar creaties en haar eigen stijl viel op. Ik las later het laatste bericht en was erg onder de indruk, niet te bevatten. Maar erg mooi dat haar blog blijft bestaan om andere te inspireren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker mooi dat Wink via haar patronen mensen positief blijft inspireren. Ze blijft dan toch in onze herinnering. Voor Wink bood het haken op het donkerste moment geen hulp, maar voor veel anderen is haken hun uitlaatklep die hen door moeilijke tijden helpt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 5. Erg wanneer je omringt wordt door kleur en mooie dingen, dat het zo donker en zwart in je hart kan zijn... en dat niemand je dan kan helpen... Wink, ik vind het zo erg dat iedereen geïnspireerd wordt door jouw mooie creaties en dat jij zelf er nu niet meer kan van genieten.... RIP Hopelijk heb je nu de rust en de vrede die je zo zocht....
  grtjs Rita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas heeft Wink in haar donkerste moment geen andere oplossing meer gezien. Maar wij kunnen haar in herinnering houden door haar patronen te gebruiken en haar naam erbij te blijven noemen.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 6. Heel erg geschrokken toen ik het las, mooi om ter ere van Wink dir pakketje weg tegevn, zo blijft ze voortbestaan in haar ontwerpen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee om hWink's patronen te blijven gebruiken en haar naam te blijven noemen. Zo blijft ze ons inspireren.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 7. Wat lief van je om een pakketje ter ere van Wink weg te schenken. Ik ben destijds op haar blog terecht gekomen via haar Tutti Frutti Potholders. Ze heeft zo'n mooie patronen bedacht en zal altijd een inspiratiebron blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze was en blijft hopelijk vooor veel haaksters een inspiratiebron. Die onderzetters zijn echt leuk om te maken en om cadeau te geven.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 8. Wat een lief idee van je.
  Ik ben ooit op haar blog terechtgekomen toen ik een goede uitleg van een mooi rond kussen zocht, en daarna zag ik haar patronen regelmatig in de Mollie makes staan. Ik werd altijd zo blij van al die mooie kleurcombinaties die ze gebruikte!
  Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al die kleurcombinaties zijn zo typerend voor Wink. Goed dat we haar kleurige patronen en werk onthouden. Die zijn verbonden aan haar goede dagen en die wil ik graag in herinnering houden.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 9. Ik kan het nog steeds niet bevatten. Het is zo vreselijk triest. Wat lief dat je deze give away organiseert. Een mooi eerbetoon aan wink. Ik doe niet mee omdat ik laatst je give away heb gewonnen (projectje ermee is helaas nog steeds niet af). Liefs, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je om deze weggever aan iemand anders te gunnen en dat je wel een reactie plaatst. Geeft niets dat het projectje nog niet af is. Gewoon lekker werken op jouw eigen tempo en wanneer je er zin in hebt.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 10. Via de 'Groovy Ghan' ben ik in aanraking gekomen met Wink. Nadat mijn deken af was, heeft ze zelfs een reactie op mijn blog achtergelaten. Zo'n warm, mooi, creatief mens... Professioneel ook; prachtig blog, tweetalig, goede tutorials enz. Wink heeft me ook op het spoor gebracht van het haken van mandala's. De eerste die ik jarengeleden maakte, zit op het spijkerjasje van mijn nichtje. Laatst zag ik dat ze dat jasje nog steeds past én draagt. Ik moest meteen aan Wink denken...
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk dat we door onze haakwerkjes nog regelmatig met een glimlach aan haar blijven denken. Leuk idee om een van haar mandala's op een spijkerjasje vast te maken.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 11. Wat een verlies, Wink heeft zulke creatieve en prachtige dingen gemaakt, niet te bevatten.
  Deze tas is echt schitterend.
  groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt niet te bevatten. Helaas zijn er meer creatieve bloggers met een onzichtbare ziekte die hun moeilijke periodes hebben.
   Gelukkig leeft Wink voort in al haar prachtige patronen en werk. Dank je voor je lieve reactie.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 12. Hey Margaret

  Wat mooi dat je een Wink-GiveAway doet.
  Wat mij altijd zal bij blijven van Wink zijn haar vrolijke kleurencombinaties.
  En een echte roze Wink tas zou niet misstaan, daar zou ik 1 van mijn lopende haakprojectjes mooi in kunnen opbergen en zo makkelijk kunnen meenemen naar de breiclub.

  Groetjes
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een haakprojectje in een Wink tas: top idee en zo blijft ze als inspiratiebron echt bij je.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 13. Ik ga heel eerlijk zijn, ik ken Wink niet... Sorry de snorry :s
  Maar ik wil wél graag winnen :) Mijn dochtertje is helemaal fan vna roze, en dan zou ik watmoois voor haar haken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn zoveel creatieve blogs. Die kunnen we nooit allemaal kennen. Misschien is het wel een idee om Wink's blog te bekijken en dan vooral al haar kleurige en leuke patronen. Ook heeft ze veel haaktips en tutorials gemaakt. Gewoon om wat inspiratie op te doen.
   Natuurlijk mag je gewoon een kansje wagen op die fijne bolletjes garen ook als je Wink niet hebt gekend. Als roze de favoriete kleur van jouw dochtertje is, dan zou je voor haar iets leuks ervan kunnen maken. Even duimen.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 14. Zit dit toevallig te lezen en ook mijn eerste kennismaking met Wink is een tas. Alleen gebruikte ik de groovry ghan steek die bij haar patronen staat voor het omhaken van een AH-tas. Dat zal voor altijd mijn Wink-tas blijven en misschien deze dan, want ik zou het erg leuk vinden om het garen te winnen om een "echte Wink-tas" te maken. Zo jammer dat ze er niet meer is. Gelukkig laat ze heel veel mooie patronen achter waar we van kunnen genieten. Maar voor haar familie is het diep triest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een AH-tas met de Groovy Ghan steek lijkt me geweldig. De staak komt dan mooi tot zijn recht. Voor al haar haakfans bliijven de patronen om fijn van te genieten.
   Haar familie en vrienden moeten het helaas zonder dit bijzonder mens doen. Echt verdrietig.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 15. Margaret your bag and the colours is beautiful..and that wool is gorgeous

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. This wool is great for crochet with gorgeous colours. Thanks for your sweet compliment.

   Have a great day, Margaret

   Verwijderen
 16. Wat lief van jou om deze give away te plaatsen als eerbetoon aan Wink. Ik volgde haar blog al een tijd en vond haar patronen altijd één voor één schitterend. Blij dat haar blogje blijft bestaan om anderen verder te kunnen inspireren ook al is zij niet meer onder ons. Vind het echt triest, triest dat zij er niet meer is en voor haar vriend en familieleden.
  Ik pas voor deze Give Away daar ik de laatste tijd al heel wat gewonnen heb en de eer aan iemand anders laat.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zo verdrietig voor haar familie en vrienden. Gelukkig leeft ze voor haar haakvolgers voort in al haar kleurige werk en patronen. Lief dat je deze weggever aan iemand anders gunt al had ik het jou ook best gegund.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 17. Wat mooi, zo'n eerbetoon, voor een geweldige haakster. Ik ben op haar blog gekomen via de "groove chan". De deken die ik gehaakt heb, ben ik erg blij mee, was mijn eerste deken. Hij is niet in Wink kleuren, ik was toen nog voorzichtig. Nu probeer ik wat meer kleur te gebruiken. In ieder geval werd ik altijd blij van haar blog, dus ze wordt zeker gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die deken ziet er vast prachtig uit ook al heb je andere kleuren gebruikt. Wink en kleurig pasten bij elkaar. Maar dat kleurige past niet bij iedereen. Het is fijn om kleuren te kunnen kiezen die je zelf mooi vindt.
   Net als jij werd ik blij van het blog en van het werk van Wink. We gaan haar zeker missen.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...