20 september 2023

Niet haken, niet naaien, wat dan?

Bij mij zit de klad in het haken.
Ik zit vaker achter de naaimachine.
Maar dat is niet het enige nieuwe op mijn pad.
Dat komt door deze dame:

Dit is Karin Luttenberg van Paperfuel.
Zij wil iedereen leren tekenen.
Ik dacht: "Ik? Tekenen? Dat lukt nooit.
Toch ben ik ermee begonnen.
Het begon met gezichtjes van meisjes.

En natuurlijk volgde ook gezichten van jongens.

Op het potlood van Paperfuel staat een mooi tip.
Helaas blijft mijn hoofd nog twijfelen.
Maar net als bij haken en naaien geldt bij tekenen ook:
Oefening baart kunst.

De komende tijd vertel ik je meer over mijn tekenervaringen.
Switch jij ook wel eens van hobby?
Wat is nu jouw favoriete hobby?

Fijne dag,

Margaret

2 opmerkingen:

 1. Oooo leuk is dat he! Ik heb ook (samen met mijn kleindochter) al verscheidene meisjes of beestjes uit de boekjes na-getekend, zo leuk om te doen! En ook digitaal met Procreate, dan kan je het lekker lui op de bank doen ;)
  Ik switch veel te vaak van hobby, ik vind veel te veel leuk. dat is echt een nadeel. Na heel lange tijd met mixed media bezig te zijn geweest begint nu het haken weer te kriebelen maar ik weet niet of mijn pols dat wel zo leuk gaat vinden :(
  Heel veel succes en plezier met tekenen! Groetjes Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat switchen van de ene naar de andere hobby is zo herkenbaar. Haken is leuk, maar kan intensief zijn voor je handen, polsen, ellebogen en zelfs voor je nek. Mij helpt het als ik een korte tijd achtereen haak en dan wat anders ga doen.
  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...