18 september 2017

Wie kan ik blij maken?

De boeklancering van Marlies van Made by Leen was gezellig.
Ben je er niet bij geweest?
En heb jij het boek 'Blijhakertjes. Knuffels in tapistry haken' nog niet gekocht?

Ik kocht een extra boek voor één van mijn volgers.
Eind van de week verloot ik het leuke boek met wat extra's.


Marlies heeft er op mijn verzoek een handtekening voor de winnaar ingezet.


Zo maak je kans op deze weggever


Wil jij kans maken op het boekje 'Blijhakertjes' met extra's?

1. Het cadeau is bestemd voor één van de volgers van mijn blog.
Ook nieuwe volgers (via Bloglovin of Google Friends) maken kans.


2. Geef vóór vrijdag 22 september 2017 hieronder een leuke reactie.
Welk beestje zou jij als eerste willen haken?
En voor wie haak je die knuffel dan?
Waag je een kans voor jezelf of wil je het boekje winnen voor iemand anders?
Wie weet word jij de gelukkige winnaar.

Op vrijdag 22 september 2017 maak ik de winnaar bekend.


Fijne dag,

Margaret

38 opmerkingen:

 1. Graag zou ik het boekje winnen voor mijn zus. En misschien dat ik het dan eens kan lenen. En dan kan ik iets haken voor haar dochters, dat lijkt me leuk. Fijn dat je een boek gaat verloten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je een boekje gaat weggeven! Ik zou dit boekje heel graag voor mezelf winnen. En als eerste zou ik het aapje haken, ook voor mezelf!! Mijn kinderen worden al genoeg verwend haha en komen daarna aan de beurt want ik vind ze allemaal leuk om te haken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Margaret, wat leuk!
  Ik zou graag in aanmerking komen voor het boekje. Alleen kan ik niet kiezen tussen muis, vos en wasbeer... Misschien zou ik mijn nichtje het beste zelf kunnen laten kiezen... Al wordt het dan misschien iets heeeeel anders :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk!
  Volgen doe ik al een hele poos via Bloglovin.
  Lekker egoïstisch wil ik het boek voor mezelf, maar mijn mama en vele vriendinnen haken ook, dus het zou hier uiteraard wel uitgeleend worden en rondgaan.
  Mijn zus verwacht een kindje begin december, enik zou dan graag het uiltje voor haar haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat doe je nu elke keer ;) wat lief van je en natuurlijk doe ik ook graag mee :-)
  Ik kies muis, echt een schatje, meestal maak ik knuffels voor een ander, misschien tijd om muis voor mezelf te haken :) Groetjes en liefs, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooh leuk van je Margaret om dit met ons te willen delen
  ik zou het vosje haken ,
  voor mijn lieve kleinzoon Ties
  een vosje stond op zijn geboortekaartje
  en nu...vingers gekruisd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat doe je nu elke keer ;) wat lief van je en natuurlijk doe ik ook graag mee :-)
  Ik kies muis, echt een schatje, meestal maak ik knuffels voor een ander, misschien tijd om muis voor mezelf te haken :) Groetjes en liefs, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje....wat lief dat jij een extra exemplaat voor je blogvolgers koopt.
  Dit haakboek staat zeker nog op mijn verlanglijstje dus ik doe heel graag mee met je give away.
  Ik vind het aapje zo schattig, geen idee voor wie ik deze zou maken, maar misschien is het leuk om het eindresultaat als give away op mijn blog te gaan doen ;-)
  Lieve Groetjes Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super lief Margaret! Ik doe graag mee. Tapestry haken heb ik nog nooit gedaan en zou het heel graag leren! Mijn zusje mag kiezen welke ik als eerste ga haken, ze verwacht een kindje in 2018 en een blijhakertje staat vast super op de babykamer. Liefs, Evelyn (_by_lien)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje Margaret, wat een gave weggever weer! In dit geval zou ik het boek graag willen winnen voor mijn vriendin Vera (van het blog Vera's homemade), omdat ik weet dat ze dit een onwijs leuk boek vindt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe lief van jou om een extra boek te kopen voor mede-haakster. Op de omslag zie ik al direct mijn 2 lievelingsdieren :een vosje en een katje. Die zou ik graag willen maken, voor mezelf het plezier om de diertjes te zien geboren worden enkele voor de kindjes die er een leuk knuffeltje bij krijgen.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een te gekke weggever. Ik zou beginnen met het maken van de muis, maar ze zijn allemaal leuk en weer eens iets heel anders dan de vele ami's die ik al gemaakt heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk boekje ziet het eruit.
  Ik zou het boekje ook heel graag winnen.
  Ik zou het muisje dan als eerste haken voor mijn dochtertje dat in oktober jarig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een dotje! Ik ken deze techniek nog niet, maar popel om er iets uit te maken, ik zou beginnen met het aapje. Dit zou ik dan haken voor het stiefzusje van mijn kids (bij hun vader). Het aapje was een terugkerend beestje tijdens de zwangerschap en staat ook op het geboortekaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben net jarig geweest en dit boek lijkt mij zowel een 'blijmaker' als een 'blijhaker'. Wat een schattige diertjes! De tassen etc. in deze techniek hebben mij nog niet over kunnen halen eraan te beginnen. Deze Blijhakertjes lukt dat vast en zeker wel!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe ook heel graag mee. Ik haak heel graag, maar tapistry haken heb ik nog nooit gedaan. Ik wil het heel graag leren en zou dan een paar diertje haken uit het boek.
  Daarna zou ik het boek doorgeven aan mijn nichtje dat heel veel haakt.
  Ik weet dat het daar goed terechtkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat lief dat je een boek weggeeft, dát is al een blijmaker! Ik zie zoveel leuke blijhakertjes, dat wordt nog moeilijk kiezen.... Ik zou, denk ik, eerst het muisje haken, voor m'n achternichtje natuurlijk! Wat een dotjes zijn het allemaal! En het boekje zou ik delen met m'n lieve Breimeisjes-vriendin Lydia!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind dit soort give aways altijd zo leuk. Ik zou dan heel graag het wasbeertje willen maken. En die zou dan voor mijn jongste achter nichtje zijn omdat het zo'n heerlijke kleine rascal (deugniet) is.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Te gek.... wat een leuke give away! Ik doe heel graag mee en zou (mocht ik 'm winnen) als eerste het aapje haken. Voor mijn zwangere collega, omdat een (eigen) gehaakt knuffeltje zo'n leuk en bijzonder kado is! #duimendraaienmaar! 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat superlief Margaret..ik zou het boekje graag winnen..en dan beginnen met het muisje..voor mijn zwangere zus..
  en dan de aap..owww het zijn stuk voor stuk leuke diertjes..
  Nu hopen maar...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wow, wat leuk en wat zijn ze lief die blijhakertjes. Ik zou graag het boekje winnen om mijn kleinzoon Flip blij te maken met met zo'n super leuk speeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. leuke actie, maar ook al veel reacties. allemaal willen ze het winnen, maar waarschijnlijk ook kopen als ze het niet winnen. Ik heb al veel projecten in mijn kast om nog te maken, dus voor het kopen moet ik me toch echt bedwingen. Maarja als ik het win dan moet ik toch voor de kerst het rendier maken. Die ziet er heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een ontzettend leuke boekenwinactie!

  Daarom krijg je van mij een rijmende reactie

  in de vorm van een heus gedicht.

  Je oproep meldde namelijk dat de inzender bij BlogLovin’ verplicht

  aan moet geven welk beestje uit het nieuwe boek de voorkeur heeft

  en waaraan de maker dan vast veel haakplezier beleeft?

  De keuze voor het grappige ‘aapje’, een door mij te maken Blijmakertje,

  is voor een mensje-in-wording, een mini-mini-bakertje.

  De ontvanger zal verheugd zijn door zo’n grappig presentje van mijn hand,

  dat komt te hangen aan de plank aan de pasgeverfde wand,

  waartegen het mooiste ledikant ter wereld al klaar staat.

  Een gift voor mijn allerliefste kind dat een wereldburger verwelkomen gaat.

  Met zo’n grappig boek over een nieuwe manier van haken,

  kun je mij als verwoed haker met kleurige draadjes helemaal enthousiast maken.

  Ik hoop dan ook dit gesigneerde exemplaar van Marlies te winnen.

  Dan kan ik snel aan m’n handenarbeid voor mijn kleinkind beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat leuk! Ik doe heel graag mee. Ik zou het boekje graag winnen om mijn neefje blij te maken. Het rendiertje lijkt me heel leuk om als kerstcadeau te maken en geven! Fingers crossed! Groetjes, Arzu

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik zou graag het boekje winnen voor mezelf. Ik maak af en toe knuffels voor het goede doel en deze patronen zouden weer een leuke aanwinst zijn. Als eerste zou ik het aapje maken. of nee toch maar de vos. Alhoewel die wasbeer ook wel erg leuk is. Beslisingen, beslissingen, beslissingen, ... Het kan toch zo moeilijk zijn om te kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi Margaret, wat een geluk dat jij bij de feestelijke lancering was van Blijhakertjes. Helemaal leuk dat je een boek weg gaat geven. Ik zou graag een vriendin ermee verrassen. Zodat zij ook de tapestry techniek kan oefenen. Zelf ben ik al begonnen aan de muis 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wow ,wat een leuke give away..ik wil het boekje voor mezelf winnen, want met 4 kleinkinderen kan ik wel een wat inspiratie gebruiken.
  Groetjes, Viviane

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat lief van jou!! Ik heb Instagram al heel veel leuke beestjes uit dit boek voorbij zien komen en ben er heel nieuwsgierig naar! Ik vind de wasbeer echt tof en zou die als eerste haken voor mijn jongste zoontje. Ik ga duimen! Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een toffe actie! Ik zou met het boek bij mijn schoonzusje langs gaan en haar een leuk patroon laten uitkiezen voor hun kleintje op komst. Dit omdat ik zelf echt niet kan kiezen welke ik als eerste zou gaan maken. Ze zijn allemaal zo leuk! Daarna zou ik het boek uitlenen aan mijn moeder, die vindt dit ook erg leuk. Kortom dit is een boek dat ik erg intensief zou gebruiken. Het gaat in ieder geval geen stof happen op de kast! Welke ga je zelf als eerste maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een leuke give away! Ik wil deze haaktechniek graag leren, het boek zou dus voor mezelf zeer welkom zijn. Ik zou als eerste het poesje haken voor mijn nichtje die volgende maand alweer 1 jaar wordt.
  Groeten Mirella

  BeantwoordenVerwijderen
 31. wouw! ik wil hem heel graag winnen, ik zou het aapje als eerste haken... zo noemde mijn vader mijn kids altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een leuk boek!
  Deze techniek heb ik nog nooit gebruikt en zou ik graag leren. Ik zou het muisje maken voor mijn kleinkind want ik word voor het eerst oma!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een super leuke actie en gelukkig kan ik nog net mee doen! Ik ben sinds kort begonnen met haken en ben helemaal enthousiast. Vooral vind ik het leuk om knuffeltjes te haken voor mijn dochtertje. Ook erg leuk om cadeau te geven als kraamcadeau. Het poesje zou ik als eerst haken, omdat mijn dochter (ze wordt zaterdag 1 jaar) daar al erg gek op is! Dit zou dus tevens een leuk verjaardagscadeautje zijn om voor haar een knuffeltje hier uit te kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ben een nieuwe 'volgeling' (kwam op je blog via je commentaar op 'Blij dat ik brei') :-) hallo (zwaait). Mijn kinderen zouden alle drie in de rij staan om een knuffel uit te mogen zoeken! Geen probleem, ik haak graag (hopelijk zoekt een van ze het vosje uit. Wat een plaatje!) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hallo leuke actie hoor. Ik zag het nog net. Ik vind dat ik de uilen dan het eerst moet haken gezien et seizoen past dit nog prima maar ook de muis, aap en ja veel zijn er erg leuk.
  Nog net het proberen waard. Thanks alvast voor de leuke actie. Groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een ontzettend lief gebaar Margaret!
  Ik sla over deze keer.
  Wordt nog lastig kiezen uit alle reacties, succes!
  Hartelijke groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat een leuke titel voor haaklovers...blijhakertjes. die houden we er in!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Het is al vrijdag 22 september, maar zie nog geen uitslag, dus ik hoop nog net op tijd te zijn. En zo niet: ook goed hoor!!
  Maar ik doe graag mee met dit lieve gebaar!

  Groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...