7 september 2016

September Bit of Color GiveAway

Ik verheug me op de komende weken.
Heerlijk mijn kleindochtertje knuffelen, leuke dingen doen met haar mama en papa.
Hoeveel ik in die weken ga haken en bloggen? Geen idee.
Daarom heb ik nu nog even snel iets leuks: een gave weggever!!!Weet jij de overeenkomst en het verschil tussen dit haakboek en mijn omslagdoek?
De omslagdoek is met één simpele steek gehaakt.
Ook de leuke dingen in dit haakboek worden met één simpele steek gehaakt.
Dat is de overeenkomst.
Voor ik het verschil vertel, is hier een snel inkijkje in dit haakboek.Tessa van Riet-Ernst heeft schattige, mooie dingen ontworpen.
De kleuren zijn makkelijk aan te passen aan jouw eigen smaak en interieur.
Tessa gebruikte garens van By Claire voor alle patronen. 
Maar je kunt ook jouw eigen favoriete garens gebruiken.

Wat zijn de verschillen tussen de omslagdoek en het haakboek?
1. Voor de omslagdoek hoef je geen boek te kopen.
    Lees dit bericht met link en je kunt aan de slag.
    Wil je de leuke dingen van Tessa haken, dan heb je echt het boek nodig.
    Je kunt dus niet met een gratis patroon aan de slag.

2. De omslagdoek is géén weggever.
    Die draag ik zelf te graag op kille dagen.
    Helaas komen die dagen stap voor stap dichterbij.
    Het gave boek ga ik wél weggeven, ja, echt! Hoe leuk is dat?

Wil jij deze GiveAway winnen?


Wil jij kans maken op dit boek met een leuke extra verrassing?

1. Het cadeau is bestemd voor één van de volgers van mijn blog.
Ook nieuwe volgers (via Bloglovin of Google Friends) maken kans.

2. Geef vóór zaterdag 1 oktober 2016 hieronder een leuke reactie.

Heb je beide punten gedaan, dan maak jij kans op de Bit of Color GiveAway.
Op zaterdag 1 oktober 2016 maak ik de winnaar bekend.

Misschien is het de komende weken iets stiller op mijn blog.
En kom ik ook niet op ieder bericht op jouw blog reageren.
Op zaterdag 1 oktober pak ik de blog- en haakdraad zeker weten weer op.


Groetjes,

Margaret

56 opmerkingen:

 1. Margaret, ik wens je komende weken heel veel knuffel plezier. Het boekje wil ik graag winnen om leuke dingen te maken voor mijn eigen (bonus) kleinkinderen.
  Liefs Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk om niet voor één maar voor meer kleinkinderen te kunnen haken. In dit boek staan schattige knuffels en leuke dekens. Leuk dat je daar een kansje voor waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Wat een super mooie omslagdoek heb je gemaakt!!! Boek staat al een poosje op mijn verlanglijstje! Eind van de maand ben ik jarig dus dit zou een mooi verjaardagscadeau zijn!!! En dan kan ik er meteen uit haken voor mijn kleine neefje die kort na mijn jarig is en voor mijn dochtertje die eind oktober jarig is!! Ik duim duim duim!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoveel jarigen om voor te haken. In dit boek staan daarvoor leuke ideeën en patronen. Leuk dat je daarvoor een kansje waagt om dit boek te winnen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Wat een superfijn vooruitzicht om lekker veel tijd met je kleinkind te kunnen doorbrengen, geniet ervan!
  Ik volgde je blog al langer op Bloglovin' maar heb nu ook even doorgeklikt voor Google, want ik doe natuurlijk graag mee met je give away!
  Zo'n boek, daar kan ik uren in snuffelen. Ook al maak ik soms maar één of 2 dingen uit zo'n boek, het geeft je massa's inspiratie en het is gewoon wat gezelliger dan Pinterest vind ik.
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Boeken zijn leuk om lekker door te bladeren en ideeën op te doen of om echt iets uit te haken. Dit boek is daarvoor echt een heerlijk boek. Dus zeker de moeite waard om een kansje voor te wagen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 4. Knuffelen met je kleindochter, heerlijk! Mijn eigen meiden zijn nog iets te jong om zelf kinderen te krijgen 😄.
  De prachtige omslagdoek gaat op mn to do wish list, het boek zou ik graag winnen, lekkee voor inspiratie en vast nog meer items om toe te voegen aan de list. Veel knuffelplezier, wij blijven geduldig wachten op je nieuwe posts!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Margaret,
  Knuffelen met je kleindochter, Zeker doen. haha. Wat super fijn.
  Ik heb laatst jouw omslagdoek nog opgezocht, eentje die ik nog heel graag wil maken haha. Ik zou heeeel graag het boek willen winnen. Het lijkt me een erg mooi boek, vol van inspiratie. Veel plezier de komende tijd, we horen wel weer van je ;-).
  Fijne woensdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit boek staat op mijn verlanglijstje ! Ik doe graag mee.
  Dat kleindochtertje gaat even hard van jou genieten als jij van haar :-)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Margaret wat een heerlijk vooruitzicht knuffelen met je kleinkind. Geniet ervan.
  Je omslagdoek ziet er weer super mooiuit,prachtige kleuren. Ik waag graag een gokje om het boek te winnen,wil daar graag iets uit haken hoor. Nou ik wens je een mooie tijd toe.(volger was ik al natuurlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach, wat leuk voor je: dat je quality time met je kleindochter hebt de komende tijd! Geniet ervan!
  Ik had het boekje al eens bekeken en vind het heel erg leuk! Inmiddels blijkt dat ik oud-tante ga worden en nu zou ik het heel leuk vinden om dat boekje te hebben. Ik heb namelijk gezien dat er geweldig leuke dingen in staan voor op een kinderkamer!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldig leuk haakboekje, de overeenkomst lijkt me dat ze allebei kleurig zijn, je omslagdoek is erg mooi in lossen en vasten (net als de rand van "last dance on the beach".)
  Ik wens je een hele fijne knuffel tijd toe met je lieve kleindochter!!!
  Veel liefs,
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk om even tijd vrij te maken voor familie, is ook belangrijk! Hopelijk hebben jullie nog van dat mooie weer en anders ligt de prachtige omslagdoek al klaar ;-) Ik vind de herfst stiekem ook fijn, gezellig op de bank met thee en een haakwerkje! Zou het dan ook heel leuk vinden om iets te maken uit dit boek, ziet er zo mooi uit! Ik waag heel graag een kansje! Fijne tijd, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel plezier bij je kleindochter en haar papa en mama! Geniet er maar goed van! Ik doe graag mee met de give-away. Er is namelijk nog een verschil tussen de omslagdoek en het boek: de omslagdoek heb ik al (weliswaar in een andere kleur, maar oh zo heerlijk!), maar het boek nog niet.... :-) Ik ga duimen....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je omslagdoek ziet er heel licht uit, mooi gehaakt!
  Zou ik, durf, ik?! Ja, ik doe heel graag mee aan je give way, linkje komt er aan ;-)

  groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het lijkt me een superleuk boek! Ik ben nu een babydekentje aan het haken. En kijk uit naar nieuwe inspiratie voor een volgend project.
  Dus...duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heerlijk om je kleindochter te gaan bewonderen. Geniet er maar lekker van.
  Ik wil ook wel een gokje wagen voor dit vrolijke boek. Wat zal het heerlijk zijn om van mooie kleurtjes dekentjes of zo'n gaaf konijn te gaan haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Knuffelen met je kleindochter krijgt natuurlijk voorrang boven haken/bloggen!
  Prachtige omslagdoek en handig, al die praktische tips uit het linkje dat je erbij geeft.
  Wat een leuke give away! Ik doe graag mee. Zo gauw ik het boek inkeek, heb ik de 'gehaakte lolly's' op mijn verlanglijstje gezet om te maken. Nu kijk ik nog eens goed en bedenk: Het zijn natuurlijk helemaal geen lolly's, maar bloemen. Of toch lolly's, nou ja wat maakt het ook uit. Ik word blij als ik er naar kijk, dus ik geef ze graag een plekje ergens in de woonkamer of als weggever.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heerlijk, geniet van je kleindochter! :) Ik doe graag mee met deze gave give-away! De loly`s op de foto zien er zo tof uit om eens te mhaken! Fijne dagen!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Veel plezier de komende weken! Ik maak graag kans op het leuke boek. Het ziet er vrolijk uit, met een bijzondere haaksteek zo te zien.
  Groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooooh wat is dat fijn! Straks met je kleindochter te zijn!!!! Niet erg dat je even niet gaat haken, je hebt toch al een schattige beer voor haar zitten maken!! Ik wens je de komende tijd genieten met een grote G! En naar dat leuke boekje ding ik heel graag mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieve Margaret ik wens je heel veel prachtige momenten toe met je kleindochter! Heerlijk genieten van dat kleine mini-mensje!
  Ik vind je omslagdoek erg mooi, de kleuren spreken me ook erg aan!
  Fijne avond en groetjes,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik doe ook graag mee! Wens je alvast een fijne tijd toe bij je kleinkind!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Geniet lekker van de komende weken. Wie weet doe je weer inspiratie op voor de tijd daarna, zodat je weer verder kunt met het maken van al die mooie dingen.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh, die mooie omslagdoeken, ik heb ze toen zo van je na-gehaakt (gek woord).
  Zo leuk om te doen en zo'n mooi resultaat. Geniet van je kleindochter, en van haar papa en mama natuurlijk, kleine meisjes zijn zo lief en ze zijn zo snel weer groot. Heel veel plezier en fijne dagen gewenst. Groetjes, Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat fijn dat je je kleindochtertje weer mag zien. Veel plezier en geniet ervan! Wat leuk dat je weer een give away doet! Dit keer doe ik niet mee hoor, ik heb al wat gewonnen bij je :-). Het boek ziet er wel heel leuk uit, ik had niet gedacht dat het allemaal met 1 steeksoort was gehaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lijkt me zo'n leuk boek, ik zou het graag willen winnen!
  Geniet van de dagen met je familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. O wat een leuk boekje, die lolly's.... ik doe graag mee!
  Ga intussen maar fijn knuffelen!
  Hartelijke Groet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lolly's uit het haakboek van Tessa zien er heerlijk. Leuk dat je een kansje waagt voor dit leuk haakboek.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 26. wat een leuke give away... ook ik doe graag mee!
  veel plezier bij je kinderen en kleinkind!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat heerlijk dat je lekker kunt gaan knuffelen! Heel veel plezier.
  Wat een gave give away. Ik ben zo benieuwd naar het boek, dat ik heel graag een kansje waag. En nu maar duimen...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een fijn vooruitzicht, Margaret, heerlijk! Ga er lekker van genieten , jouw blog(lezers) kan best even wachten.
  Grappige vergelijking maak tussen de omslagdoek en het boek. Ik weet een overeenkomst, ik word blij van allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk genieten en daarna heerlijk een cadeautje aan iemand weggeven. Dit boek is echt iets om blij van te worden. De overeenkomst tussen mijn omslagdoek en dit boek blijkt toch iets anders te zijn dan ik zelf dacht.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 29. Wat een mooie giveaway ,profiteer van de mooie momenten met je kleindochter en haar ouders groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Genieten van mijn kleindochter en haar papa en mama is super gelukt. Nu nog even alle leuke reacties lezen en de winnaar trekken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 30. Ik zie jou zo vaak langskomen onder de blogs van andere mensen ik heb nu eens bij jou geneusd wat heb je een leuke blog! Ik ga je zeker volgen. :-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je lieve compliment. Bloggen is extra leuk als je ook reacties krijgt ondr de berichtjes. Ik probeer daarom ook bij anderen vaak een reactie te plaatsen.
   Welkom als nieuwe volger.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 31. Wow, wat een gaaf boek lijkt me dat!! Ik doe zeker mee!
  Heeeel veel plezier de komende weken, geniet ervan :)
  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik het boek zag dacht ik ook: Wat een gaaf boek. Het bek blijkt echt zo leuk te zijn. Leuk dat je een kansje waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 32. oh dat is een heel leuke boekje! Graag loot ik mee....ik hak veel voor mijn kleindochter in Duitsland en voor mijne kinderen. Dank je wel und liebe Grüße von
  Ela

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk om voor jouw kleindochter en kinderen te kunnen haken. Leuk dat je een kans waagt om dit haakboek te winnen. Nu duimen dat het geluk jouw kant op wijst.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 33. Hey Margaret

  Super leuk dat je eventjes kan genieten van je kleindochter en haar ouders. Ik snap het volledig als je geen tijd hebt om te haken of te bloggen. Knuffelen en spelen met die kleine meid is zoveel leuker. ;-)

  Leuk boekje dat je weggeeft. :-) Ik heb het al een tijdje op mijn salontafel liggen, maar heb er nog niets uit gemaakt. Maar eens ik er aan begin, wordt het ofwel als eerste de egel of 1 van die geweldige dekentjes. :-)
  Dus ik laat deze leuke weggever aan mij voorbijgaan.

  Groetjes
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je lieve reactie. Het haakboek van Tessa is echt een leuk boek, maar dat hoef ik jou dus niet meer te vertellen. De dekentjes in dit haakboek zien er leuk uit. Daar ga ik er zeker een van haken. Ook de beestjes zien er schattig uit.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 34. Zo'n omslagsjaal heb ik al gemaakt (inderdaad heerlijk voor de komende herfstdagen 😀), maar wat zou ik het leuk vinden om uit dit mooie boekje te gaan haken. Ik waag een kansje en doe graag mee aan deze leuke give-away. Groet, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt om dit leuke haakboek te winnen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 35. Oh Margaret wat een leuk boekje! Graag doe ik mee. Ik ben ook jouw volger en net als jij heb ik een kleinkind waar ik met heel veel plezier van geniet. Ik wens jouw hetzelfde. De overeenkomst met jouw sjaal en de patronen in het boekje is de granietsteek. Die steek is zo fantastisch dat je hem in allerlei projecten kan gebruiken. Ik ben dol op haakboekjes dus ik doe graag meeet de Give away. Succes met de verloting , we wachten rustig af...liefs groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op jouw blog zag ik al jouw enthousiast berichten over jouw kleinkind. Ik wist toen niett dat oma zijn zo leuk is.
   Net als jij dacht ik dat Tessa de granietssteek voor haar boek gebruikte. Tot mijn verbazing bereikt zij hetzelfde effect, maar door kleuren in te haken. De plaatjes geven echt de indruk van de granietsteek.
   Leuk dat jij een kans waagt op dit gave haakboek.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 36. Al een paar jaar ben ik fan van Tessa. Haar cal 2014 (samen met Jolanda) was het begin van een heleboel leuke dekens en enthousiaste haters. Ik wil dus graag een kans om haar boek te winnen. Hartelijken groeten, beerta.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is het mogelijk dat jij twee mensen door elkaar haalt? Net als jij ben ik fan van Jolanda en Terray door hun geweldige CAL dekens.
   Tessa, de ontwerpster van de patronen uit dit boek is een andere ontwerpster van haakpatronen. Zij heeft al een flink aantal haakboeken gemaakt. Ook van haar ben ik een fan.
   Natuurlijk ding je gewoon mee voor dit gave haakboek nu de verwarring over de namen uit de wereld is.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 37. Aan deze lange volgers rij, zet ik graag de mijne bij.
  Om een kansje te wagen voor dit mooie haakboek, en bedankt voor de link van de omslagdoek.
  Succes met alles wat je doet,en oja...en ik vind je blog kei-goed!!!

  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor jouw lieve reactie. En leuk dat je weer een kansje waagt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 38. Reacties
  1. This giveaway is a Dutch crochet book. I think not easy for you. In wich language can you read a crochet book? Than I can see if I can find something for you.

   Hav a great weekend, Margaret

   Verwijderen
 39. Wauw wat een toffe actie zeg! Daar wil ik zeker graag aan meedoen. Ik kwam je blog tegen op mijn buurvrouw haar blog. Ik heb even lekker gesnuffeld en wat maak je prachtige dingen, ik heb meteen op de ''volgen'' knop gedrukt!

  Ik kijk uit naar de volgende posts. :)

  Liefs Froukje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom op mijn blog. Ik weet niet wie jouw buurvrouw is, dus ik weet ook niet of ik haar blog al ken en volg. Als je me haar blognaam stuurt, dan kan ik haar blog ook volgen. Altijd leuk om nieuwe blogs te vinden.
   Je komt op een mooi moment op mijn blog, want je maakt nu gelijk kans op een gaaf haakboek.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...