5 september 2016

One Lovely Blog Award

Dank je wel Emily dat je mijn blog een speciale award gunt.
Emily is een geweldige blogger op haar gezellige blog Casa Crea d'Emilia.
Mooi voorbeeld is haar bericht over de boeklancerig van Haakspiratie.
Emily laat je echt meegenieten.

Natuurlijk showt ze ook haar eigen haakwerk: een leuk rokje, muts en deken.
Emily maakt mij blij met een nominatie voor:


De regels van One Lovely Blog Award

 • Bedank de persoon die je genomineerd heeft en plaats een link naar haar blog.
 • Deel de regels voor deze award.
 • Toon de award in een bericht over deze award.
 • Deel 7 feitjes over jezelf.
 • Nomineer max. 15 bloggers voor deze award 
 • en laat hen weten dat ze genomineerd zijn.

7 dingen die je misschien niet van mij weet


Uit Amigurumi Cijfers van Christel Krukkert

1. Als mijn haaknaald stil ligt, dan ratelt mijn naaimachine. 
Nee, dat zie je niet op mijn blog, want naaiwerk op een haakblog...hmmm.

2. Ik ben gek op alles met letters.
Is het stil in mijn huis, dan vind je mij met mijn neus in een goed boek.
Het Rosie Project en het Rosie Effect zijn op dit moment mijn favorieten.

3. Mijn eerste haakwerkje was een pannenlap. Kleurloos en stijf als een plank. 
Na dat haakproject (ja, het was een project van vallen en opstaan)  had ik jarenlang een hekel aan haken. 
Gelukkig is dat bijgedraaid, want anders had ik op mijn haakblog niets te showen (hihi).

4. Koek en taart zijn niet aan mij besteed, maar chocola en ijs ....
Jammie!

5. Ik ben veel te kort voor mijn gewicht. 
Helaas wil het niet lukken om langer te worden ondanks heel veel rekoefeningen.

6. Amerika was nooit mijn favoriete land. 
Tot mijn zoon daar de liefde van zijn leven vond en zij samen een prachtig kindje kregen.
Zo kreeg ik onverwacht een band met de USA.

7. Nee-zeggen en keuzes maken zijn niet mijn sterkste kanten.
Dus doe ik mee met deze award.
En dan komt nu het lastigste deel van deze award:
Blogs kiezen uit de lijst van een paar honderd die ik met plezier volg.

Blogs die ik nomineer voor One Lovely Blog Award


Sorry voor de fantastische bloggers die ik niet nomineer.
Ik volg meer dan 200 geweldige blogs en ik mag maar een paar nomineren.
Sommigen hebben net een award ontvangen.
Deze bloggers wil ik niet belasten met nog een award.

In willekeurige volgorde nomineer ik de volgende bloggers:


Lisa van http://haakinformatie.nl/       
Ingrid van http://ing-things.blogspot.nl/         
Wendy van http://wendysmhaaksels.blogspot.nl/      
Akkelien van http://debreimeisjes.blogspot.nl/       
Stefanie van http://cutedutch.blogspot.nl/      
Annemiek van http://miekscreaties.blogspot.nl/

Dames, de award is een klopje op jullie schouder.
Leuk als je meedoet, maar voel geen verplichting.

Lieve Emily, dank je wel!

Geniet van deze dag,


Margaret

27 opmerkingen:

 1. Hey Margaret,

  Graag gedaan hoor. Wat leuk om jouw iets beter te leren kennen. Lezen is ook 1 van mijn favoriete bezigheden. Het Rosie project heb ik ook gezien, heel mooi verhaal. Als je van psychiatrische romans houdt, raad ik aan om PAAZ & UP te lezen. Een klasgenoot wees mij erop en heb ze in een paar dagen uitgelezen haha.
  Een fijne maandag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je de award en voor de boekentip. Ik ga het boek opzoeken en zeker lezen. Altijd fijn om van anderen te horen welke boeken goed zijn.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Die weetjes zijn wel fijn om te weten :-)
  Nummer 5, die ken ik maar al te goed, en ik ben 180 cm lang ...hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lastig dat een mens niets aan zijn lengte kan veranderen. Dat zou echt een geweldige oplossing zijn (hihi). Fijn om te horen dat dit een bekend probleem is. Gelukkig dus niet de enige met dit 'probleem'.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Proficiat met je nominatie ...
  Fijne week ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook nog gefeliciteerd met jouw award. Ik zag dat Sigrid van Kat Kat Katoen jou heeft genoomineerd. Jij hebt de award echt verdiend voor jouw gezellige blog en mooie creaties.
   Omdat jij de award net hebt ontvangen, heb ik jou niet in mijn lijstje opgenomen. Terwijl ik hem jou ook echt gun.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 4. Leuk om te lezen. Jammer, dat je je naaiwerkjes niet showt. Ben er stiekem heel nieuwsgierig naar. En chocola 😍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien dat ik in de komende tijd eens iets van mijn naaiwerk laat zien. Ik vind het lastiger om op de foto te zetten en over te bloggen. Misschien moet ik het gewoon eens proberen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 5. Proficiat met je nominatie, leuk om wat meer van je te weten te komen.
  Ik ga eens rondsnuffelen bij de door jou aanbevolen blogs
  Groet Manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je lieve reactie. Misschien zijn er wat blogs bij die je nog niet kent. Blogs die jij misschien ook leuk vindt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 6. Hallo Margaret, wat heb je er een leuke blog van gemaakt! En ja, van mij mag je ook best eens wat van je naaiwerkjes laten zien! Ik laat het als "Breimeisje" ook zeker niet bij alleen maar breiwerkjes :-)
  Dank je wel voor "het klopje". Ik kom er deze week nog op terug in mijn blog.
  En ik ga inderdaad ook even kijken bij je ander nominaties! Altijd leuk om weer wat nieuws te ontdekken!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je de award waardeert. Bij jullie blog vind ik het leuk om verschillende dingen te lezen. Ik weet wel hoe ik over haken en haakwerk moet bloggen, Met naaiweerk zou ik niet verder komen dan wat foto's. Maar misschien komt het er toch nog eens van.
   Ik ben benieuwd welke leuke feitjes jij met jouw volgers gaat delen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 7. Gefeliciteerd Margaret!!!
  Geniet ervan.

  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je lieve reactie. Jou had ik natuurlijk ook moeten nomineren met Mylo en zijn vriendjes. Want daar ben ik helemaal weg van. Net als van jouw Wayuu Mochila tassen. Wat is kiezen toch moeilijk als je zoveel lovely blogs volgt.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 8. Wat leuk om jouw weetjes te lezen! Dank je voor het welgemeende schouderklopje, lief! Ik ga er volgende week eens even voor zitten om mijn 7-weetjes op een rijtje te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je de nominatie waardeert. Het bedenken welke weetjes je wilt delen vind ik het leukste van deze award. Ik ben benieuwd wat jij met je volgers gaat delen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 9. Wat leuk om je weetjes te lezen, leuk dat je een award kreeg! Dat vind ik het leuke eraan, even een kijkje achter de schermen. Nooit geweten dat je zoveel naait! Ik heb vanmorgen iemand naailes gegeven en kreeg prompt zelf de kriebels, ik heb het zoveel gedaan jaren terug. Je mag er best eens wat van showen hoor! ;-)
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook nog gefeliciteerd met jouw award. Het kijkje achter de schermen van de genomineerden is het leukste. Net als jij heb ik jaren genaaid en het een tijdje naar de achtergrond verdrongen. Ik kom vaak Belgische naaiblogs tegen met geweldige ideeën. Dus ging het bij mij ook weer kriebelen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 10. Fijn om te lezen, hihi, mijn lengte klopt trouwens ook niet meer met mijn breedte dus voel je niet alleen ;-).
  Je hebt deze award zeker verdiend, want ook al reageer ik niet elke keer, ik lees je blog wel altijd! Het leest altijd vlot, er staan geen spelfouten in en het is telkens heel interessant, leerrijk of inspirerend.
  Blog nog maar lekker door, en voor mijn part mag er af en toe wel een naaiwerkje bij hoor :-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve reactie. Ik bloos ervan. Fijn om te weten dat ik niet de enige ben die niet tevreden is mijn haar lengte (in vergelijking tot het gewicht).
   Na jouw reactie weet ik zeker dat ik nog een tijdje door ga met mijn blog.

   Lieve groetjes, Margaret

   Verwijderen
 11. Wat leuk! Dankjewel voor de award❤️ Ik ga zeker mee doen, mij kennende zal dat dan wel weer even duren maar ik doe zeker mee, ik voel mij vereerd dat je onder andere mij hebt gekozen uit je bloglijst, dankjewel daarvoor!
  En wat betreft jouw weetjes, superleuk om te lezen. Nee dat wist ik inderdaad allemaal niet! ;) Maar die naaiwerkjes.... Ik weet niet hoor maar ik zou ze dus echt héél erg graag ook hier zien! Echt! Ik vind het leuk om al je creatieve uitspattingen te zien, dus kom maar op. Oke en dat lengte-gewicht-dingetje is hier ook wel aan de orde, met mijn 1,78 toch ook nog steeds te klein ;)
  Kan mij voorstellen dat je nu wel een band hebt met de USA ja haha mooi dat dat door zo'n klein wereldwondertje toch kan veranderen ;)
  Je hebt het leuk geschreven allemaal Margaret!
  Xxx
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke weetjes!! En bedankt voor je nominatie en je super lieve complimentje Margaret! Ik word er haast verlegen van ;) en zal er zeker over denken om ook mee te doen! Leuk!
  Lieve groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dankjewel voor de weetjes :-)) Leuk om te lezen!
  Gelukkig ben je over het pannenlappenleed heen gestapt :-)))
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je nominatie! Leuk om je wat beter te leren kennen. Ik moet zeggen dat ik wel nieuwsgierig ben naar je naaiwerk. Jij bent wel een bezig bijtje als ik zie wat je allemaal al haakt en daarnaast blijkbaar nog een creatieve hobby hebt! Leuk!
  Bedankt voor je nominatie. Heel lief van je.
  Liefs Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Margaret, wat lief dat je me nomineert voor een blog award en wat heb je een leuke feitjes over jezelf verteld!! Van dat naaien wist ik niets maar je maakt me toch wel erg nieuwsgierig. Ik zeg: gewoon een foto maken en ik weet zeker dat de inspiratie voor het schrijven van een stukje dan vanzelf komt.
  Lieve groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nu ben ik wel benieuwd naar je naaiwerkjes hoor. Zo afentoe er eentje showen moet toch kunnen. ;-)
  Haha :D ik heb dat probleem ook, ik ben niet meer gegroeid sinds mijn twaalf. ;-)

  Leuk om te lezen!

  Groetjes
  Carolien

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...