7 november 2015

Nando en Febee zoeken een nieuw huis! GiveAway

Weet je nog dat ik bezig was met een schattig aapje Lucas? 
Helaas was het zachte garen voor mij geen goed idee.
In mijn enthousiasme kocht ik niet één, maar meer knuffelpakketjes tegelijk.
Allemaal schattige ontwerpen van Cute Dutch.

Zonde om deze haakpakketjes in de kast te laten liggen.
In deze Sinterklaasvoorbereidingstijd komen ze vast iemand van pas.
Iemand zonder allergische reactie bij het haken met dit zachte garen.
Wat gelukkig bij maar weinig mensen voorkomt.

Wil jij het haakpakket voor Nando of Febee winnen?


Zo ding je mee voor nijlpaard Nando of muis Febee:


* Ben je volger van mijn blog? (Niet, gewoon even volger worden)
* Geef in een reactie aan 
  - of je Nando of Febee wilt winnen 
  - én waarom jij de gelukkige voor dit cadeautje wilt zijn.
* Aardig als je een linkje plaatst op jouw blog 
* of op Instagram met @bit.of.color toegevoegd (voel je vrij om me ook daar te volgen)
* Geef je reactie vóór zondag 22 november 2015.


Op zondag 22 november 2015 maak ik de winnaars bekend.

Let op: Deze pakketjes hebben een Nederlands haakpatroon!


Fijn weekend,

Margaret

63 opmerkingen:

 1. Hoi Margaret, wat een leukerds! Ik doe graag mee maar niet voor mezelf. Ik ben niet zo van de knuffels haken, maar een vriendin van me wel en die zou ik het dan geven als ik er eentje win. Spannend...
  Groetjes Madhurya

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd leuk om een kansje te wagen om dan een vriendin blij te maken als je wint. Even duimen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Wat jammer dat je allergisch voor dat garen blijkt te zijn... en wat los je dit nu aardig op, met deze give-away!
  Ik ben wel heel erg gecharmeerd van Nando, en toch.... ik heb nog zovéél projecten liggen! Ik kan 'm maar beter niet winnen :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt gewoon lekker een kansje wagen. Stel dat je wint, dan bewaar je het pakketje gewoon voor een mooi moment. Nando is echt zo leuk en het garen is lekker zacht.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Ah wat sneu dat je allergisch bent! Zijn zulke leuke pakketten dat ik me helemaal voor kan stellen dat je meerdere pakketjes hebt gekocht. Zelf ben ik net begonnen met t tuttueldoekje olifant. Wat lief dat je je pakketten weggeeft, ik zou er dolblij mee zijn. Nando is dan de absolute favoriet! Heel fijn weekend! Groetjes, esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kans waagt voor het pakketje voor stoere Nando. Ik heb hem op de KreaDoe bewondert en hij is echt leuk. Even duimen voor wat geluk.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 4. Goedemorgen, dat lijkt me een ramp, allergisch voor zulk mooi garen! Ik zou voor mijn bonus kleindochter muis Febee willen haken. Fijn weekend
  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Febee is bij meisjes een echte favoriet. Leuk dat je voor jouw kleindochter een kansje waagt.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 5. Wat een leuke give-away! Ik doe graag mee en zal graag `Febee` willen winnen. Ik doe mee omdat ik graag weer een knuffeltje wil gaan haken en dit een leuk kraamcadeautje is! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op het blog van de ontwerpster staat een foto van Febee in de armen van een baby. Zo lief. Leuk dat je een kansje waagt om haar als kraamcadeautje te haken. Nog een weekje en dan weet je of jij de gelukkige bent.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 6. Wat jammer dat je er allergisch voor bent zonde hoor het zijn zulke leukerds. Ik kan helemaal niet kiezen zijn allebei zooooo schattig. Als ik er een mag winnen laat ik de keuze aan jou. Haakgroetjes van Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beestjes zijn allebei leuk. Goed idee om een kansje te wagen op één van hen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 7. Wauw wat een gave give away! Gedeeld op www.haakinformatie.nl Ik wens je een hoop nieuwe volgers toe. Fijn weekend!
  Liefs Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief van je om het te melden op jouw site. Ik hoop dat de pakketjes bij haaksters terecht komen die ze met plezier haken. De knuffels worden te leuk om de pakketjes in de kast te laten liggen.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 8. Ik bedoel op de facebookpagina. www.facebook.com/haakinformatie. Ik ben niet helemaal wakker, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt aardig van je. Op Facebook zien vast veel mensen deze GiveAway.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 9. Wat een leuke give away. Jammer alleen van de aanleiding. Ik doe graag mee ik vind het super leuke patronen en heb er al een paar keer naar staan kijken vond alleen de verzendkosten voor 1 pakket wel wat hoog. Vandaar dat ik het nog niet gekocht had, Nando is mijn favoriet al vind ik febee ook een schatje het maakt me dus eigenlijk niet uit ha ha. Ik deel hem op mijn blog.
  liefs lisette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt op een van deze pakketjes. De verzendkosten zullen voor veel mensen een reden zijn om geen pakketje te bestellen. Met een beetje geluk krijg je alsnog een van deze pakketjes.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 10. Wat vervelend, zo'n allergie. Ik ben ook wel gevoelig voor dat soort dingen, maar waag toch graag een gokje. Nando vind ik echt te schattig, dat is toch een geweldig kraamcadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig ken ik diverse haaaksters die zonder probleem met dit garen hebben gewerkt. Daarom durf ik de pakketjes weg te geven en andere haaksters er blij mee te maken. Nando is echt leuk en een beetje stoer.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 11. Allegie is heel vervelend. Beterschap daarmee. Ik zou graag muis febee willen winnen. Niet voor mezelf maar voor mn moeder zodat ze een allerschattigste knuffel kan haken voor haar achterkleindochter waar ze zo supertrots op is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je een kansje waagt om zowel jouw moeder als haar kleindochter blij te maken. Nog een weekje wachten en dan hoor je of jullie de gelukkigen zijn.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 12. Zo jammer dat je ze zelf niet kunt haken!
  Ik zou heel graag Nijlpaard Nando willen maken, dat vind ik zo'n schatje! En ik weet iemand die ik (nadat ik zelf veel plezier zou hebben beleefd aan het haken) heel blij zou kunnen maken met deze knuffel. Ik ben eigenlijk ook heel benieuwd naar de patroon-schrijfwijze van Stefanie. Ik ga eerst een linkje plaatsen op mijn blog en dan heel hard duimen! Doe je ook gezellig mee aan de give away op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt op het pakketje voor Nando. Hij is leuk en een beetje stoer. Extra leuk dat jij er weer iemand anders blij mee wilt maken. Over een weekje hoor je jij de gelukkige bent.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 13. Wat jammer dat je ze zelf niet kan maken. Ik doe graag mee voor Febee. Ik zal vandaag nog een linkje plaatsen op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig kunnen de meeste haaksters zonder problemen met dit garen haken. Nu kan ik een paar anderen blij maken, want deze beestjes zijn echt leuk.
   Nog een paar dagen duimen voor wat geluk.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 14. Ik doe graag mee met je give-away! Ik vind Febee een schatje! Er zijn in mijn omgeving veel babies op komst, dus ik zou Febee als kraamcadeautje willen haken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Febee is echt een schatje om als kraamcadeautje aan iemand te geven. Leuk dat je een kansje waagt.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 15. Een heeeeeeeeeeeel mooie giveaway ze zijn alle twee heel mooi ik ga voor de muis .Bedankt om altijd aan je volgers te denken groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze beestjes zijn echt leuk. Nu kan ik er toch twee mensen blij mee maken. Dat is beter dan de pakketjes in de kast te laten stof vangen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 16. Ziet er wel heel mooi uit! Maar ben bang dat ik er ook allergisch voor ben. Schoonzusje kan ik er wel blij mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vervelend dat jij hier ook allergisch voor bent. Gelukkig zijn er veel garens waar jij en ik wel mee kunnen haken. Lief van je om een kansje te wagen voor je schoonzusje.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 17. Wat een leuke knuffels , mijn voorkeur gaat naar muis feebee , met mijn 9kleinkindjes kan ik zeker en vast eentje heel gelukkig maken . een toffe give away
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kans waagt en dan daarna een van jouw kleinkindjes blij wilt maken. Feebee is echt een schattige muis. Nu even afwachten of jij de gelukkige wordt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 18. Wat een leuke Give away! Deze keer sla ik over. Gun iemand anders deze give away, ik heb laatst al gewonnen bij een give away van jou.
  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief dat je deze keer iemand anders dit gelukje gunt. Wel leuk dat je even een reactie hebt geplaatst.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 19. Dus toch niet gelukt, ondanks alle tips. Balen!
  Maar wat mooi dat je er anders mensen blij mee maakt!
  Ik doe graag mee voor Nando, niet voor mezelf, maar voor Angélique (zie hierboven), omdat ze onlangs jarig was :-)
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een goed idee om een kansje te wagen voor Angélique. Zo maakt zij twee keer kans.
   Hihi, leuk idee en lief van je.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 20. Hoi, jammer dat het niet lukte. Het eindresultaat met dit garen is altijd zo mooi. Ik wil wel mee loten voor Nando, kan ik dat aan mijn nichtje geven (ze is alleen gaande moeder en moet dus altijd alles alleen doen, knap maar wel zwaar vind ik) dat is een enorme beesten liefhebber en met haar bijna 2 jaar kan er wel zo'n lieve zachte knuffel in december bij :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief van je om voor je nichtje een kans te wagen. Ik kan me voorstellen dat ze het zwaar heeft en een extraatje kaan gebruiken. Even duimen dat jij de gelukkige wordt.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 21. ha margaret, wat jammer dat het niet ging, want ze zijn geweldig schattig. Ik waag ook een kansje voor Nando...dat is een dotje.

  groetjes Renee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is jammer, maar nu kan ik twee andere mensen blij maken en zo komen Febee en Nando toch goed terecht. Nando is echt een dotje.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 22. och wat zonde dat je niet tegen het garen kunt. Ik vind het muisje superschattig en waag dan ook graag een gokje voor dat pakketje. Ik zal je eens even gauw gaan opzoeken op IG. Hoe ik daar berichten moet delen dat weet ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt om Febee te kunnen haken. Nog een weekje en dan weet je of jij de gelukkige bent.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 23. Margaret wat jammer voor je. Het zijn leuke patronen, je wordt er al vrolijk van als je ze ziet. Ik doe niet mee, ik doe het even rustig aan. Maar iemand gaat heel blij zijn met deze give away. De winnaars alvast gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je om toch even een reactie geeft en dat je de pakketjes aan anderen gunt. Goed om je eigen grenzen te bewaken als je dat nodig hebt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 24. Wat vervelend dat je allergie de kop op steekt tijdens het haken!
  Ik heb ook enkele pakketten van Cute Dutch gekocht. Hier geen allergie maar ook niet het pluizige garen gebruikt omdat ik er telkens ruzie mee kreeg (steken bijna niet te zien). Goed alternatief is om gewoon met 100% katoen te haken. Misschien een goed alternatief voor jezelf en het nijlpaard en de muis worden er niet minder leuk door!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag op jouw blog hoe leuk de beestjes worden met glad garen. Ik ga dat zeker ook proberen met de al aangebroken pakketjes. Met de nog gesloten pakketjes hoop ik nu twee andere haaksters blij te maken. Want het is zonde om ze in de kast te laten liggen.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 25. Wat balen zeg dat je hier allergisch op reageert! Ik ben voor (heel) veel dingen allergisch, maar ik heb gelukkig nog nooit een allergische reactie op wol of haakgaren gehad.
  Ik waag graag een kansje voor muis Feebee. Lijkt me leuk om te maken als kraamcadeautje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas heb ik door een onbekende oorzaak een extra gevooeligheid voor sommige stoffen. Gelukkig is er veel garen waar ik deze reactie niet mee heb.
   Leuk dat jij een kansje waagt voor Febee. Over een week hoor je of jij de gelukkige bent.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
  2. Hoi Freubeline,

   Op 22 november won jij het haakpakketje voor Febee de muis. Om het pakketje op te kunnen sturen heb ik jouw adres nodig. Stuur je me een mailtje met je adres?

   Groetjes, Margaret (http://www.bitofcolor.nl

   Verwijderen
 26. Wat balen zeg dat je er allergisch voor bent. Maar je zou ze inderdaad zoals patricia al zegt ook kunnen maken met een ander garen ipv dat wollige.
  Mocht je ze toch wiillen weggeven dan wil ik wel een kansje wagen. Ik ben net als mijn nog steeds dol op zachte knuffeltje. Heb er zelfs een 5 tal naast mijn bed staan (niet verder vertellen hoor 😀).
  Ik vind het muisje en de nijlpaard even leuk. Dus die keus mag jij voor me maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga zeker de tip van Patricia volgen voor de twee pakketjes die ik al had geopend en waar ik al mee was begonnen. Deze twee leuke knuffels gun ik aan iemand die ze kan haken met het zachte garen. Want dan zijn de knuffels leuk en lekker zacht.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 27. Oh wat leuk ik doe graag mee ;)
  En dan voor Nando. Hij is zoooo leuk!
  Ik zou m dan haken voor ons oudste nichtje die net is bevallen van haar eerste kindje en toevallig heet haar broer, de oom dus van de baby, ook nog eens Nando ;D
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je een kansje waagt. Wat toevallig dat jouw neef ook Nando heet. Nog een weekje en dan weet je of jij de gelukkige bent.

   Groetjes en fijn weekend, Margaret

   Verwijderen
 28. Nando is echt geweldig! Lijkt me echt fantastisch voor mijn aanstaande baby :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je een kansje waagt voor Nando. Hij is echt leuk voor baby. Nog even duimen dat jij de gelukkige wordt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 29. Wat jammer dat je niet tegen het garen kunt. Mijn 2 oudste jongens zijn heel allergisch (oudste inhalatie, 2de voedings).
  Het zien er beide echte schatjes uit en ik waag graag mijn kans voor Febee, die zou ik mijn kleine meisje gunnen (en dan hopen dat ook zij niet allergisch is;) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, wat sneu voor jouw jongens dat ze allergisch zijn. Twee jaar geleden kreeg ik huidproblemen. Het is voor het grootste deel weer weg, maar een gevoeligheid voor sommige stoffen is gebleven. Gelukkig hebben maar weinig mensen mijn gevoeligheid. Daarom durf ik de pakketjes wel aan een paar volgers te geven.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 30. O deze ken ik nog niet, die zijn lief. Het haakt wel moeilijker met dat garen maar het wordt zo mooi. Ik waag graag een kansje voor de muis.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Die zijn leuk ! De muis heb ik al, dus ik ga voor nijlpaard Nando ! Wat een leuke give away :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat leuk Margaret. Jammer dat je er niet tegen kan. Het is zulk mooi garen. Ik ben er dol op en dol op muizen :-) Daarom doe ik graag mee voor het pakketje Feebee.
  Leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een leuke pakketjes! Vervelend van je allergie. Ik ben benieuwd hoe ze worden als je ze zonder hun pluizige vachtje maakt. Graag zou ik kans maken om voor het eerst met dit garen te mogen haken en dan een lieve baby en zijn/haar ouders blij te maken met een mooie knuffel (als kraamcadeautje)! Welke maakt mij niet uit vind de allebei super leuk en ze kunnen ook beide voor een jongen en een meisje! Wie er ook mee mag gaan haken de winnaars zullen er vast super blij mee zijn! Dankjewel voor deze kans!

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...