22 januari 2015

Wil jij mij sponsoren voor het goede doel?Op zondag 25 januari 2015 ga ik meedoen aan het gezelligste haakevent van Nederland, de Haakathon en behalve dat ik de hele dag creatief bezig ben met een haakuitputtingsslag, kom ik in actie voor een goed doel: de Leprastichting.

Lepra is een verwoestende ziekte. De allerarmsten ter wereld worden erdoor getroffen. Ieder jaar komen er wereldwijd 215.000 nieuwe patiënten bij. Help mee om lepra onder controle te krijgen!

Jouw bijdrage maakt direct verschil. Een lepratest kost € 5,- en het opsporen en genezen van een leprapatiënt kost € 50,- 

Ik ga haken voor de allerarmsten van deze wereld: sponsor mij zodat de Leprastichting dit goede werk kan voortzetten. Doneren kan je op: 
https://www.pifworld.com/en/people/Amberscreaties/18696

Alle beetjes helpen!!!

Dank je namens Lila en haar lotgenoten.


Margaret

10 opmerkingen:

 1. Wauwiii wat goed dat jij dit gaat doen....dat zal , naast gezellig ook erg nuttig zijn. Veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is altijd leuk om het nutige en het aangename te combineren. Nu hopen dat een paar mensen me een beetje willen sponsoren. Dat maakt het helemaal top.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Wat goed zeg dat je e hier voor inzet. Zet hem op!
  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben benieuwd hoe dat voelt om in een dag zoveel mogelijk te haken. Maar ik doe het voor het goede doel. Ik stel me voor hoe het is als mijn handen gehandicapt zouden zijn door deze ziekte. Ik gun deze vrouwen beterschap en een goede opleiding voor een fijne, creatieve toekomst.
   Hopelijk willen veel mensen mehaken, sponsoren of de katertjes kopen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Wat goed dat je dit doet. Ik had ook een oproep geplaatst maar helaas en nu dan besloten om niet mee te doen.

  Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Uiteraard daar ook gereageerd op je :D

  Heel veel plezier!
  Diana
  www.dianaswereld.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga gewoon meedoen. Natuurlijk duim ik voor wat sponsors en wat kopers voor de katertjes. Wnt dat zou vor dit goede doel helemaal tof zijn.
   Jammer dat jij er toch maar vanaf ziet. Haad leuk geweest om samen met nog wat anderen lekker samen te haken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 4. Heeeeeeeeeeeeel mooi van je Margaret je laat je grote hart voor een ander zien altijd klaar om te helpen dat siert je groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is maar zo weinig dat wij vanuit hier kunnen doen. En nog leuk ook om met een hele groep met plezier te haken. Als ik de handen van die jonge meisjes en vrouwen in Nepal ziet, dan gun ik hen ook plezier in creatieve dingen en een mooie toekomst.

   Groetjes en bedankt voor je leive reactie, Margaret

   Verwijderen
 5. Het siert jou enorm Margaret. Fijn dat je dit doet. Hier in België doen wij ook elk jaar mee aan de Damiaanactie. Heb mijn bijdrage reeds geleverd via onze actienemers ter plaatse.

  Fijne zondag, liefs Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal prima, want alle beetjes helpen. Als je hoort dat er per jaar 200.000 nieuwe patiënten in de armste gebieden ter wereld bij komen, dan wweten jij en ik dat we op deze manier iets kunnen doen voor hen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...