5 september 2014

Favoriete garen?

Wat is jouw favoriete garen?
Haak jij altijd met hetzelfde garen?

Zelf probeer ik graag nieuwe garens uit.

Helaas is niet ieder garen te koop om te proberen.
Zoals deze gigantische bollen garen.
Dit garen is al verwerkt tot een super leuke poef.

Een ander garen dat ik niet kende, ga ik zeker proberen.
En ik weet ook al wat ik ervan ga maken.

Herriët van Stip en Haak heeft met dit garen een gigantische spin gemaakt.
En ze is zo lief om het patroon op haar blog te delen.
Klikkerdeklik snel naar haar blog.
Herriët dank je voor dit geweldige patroon.

Liefs, 

Margaret4 opmerkingen:

 1. Dat tweede garen ziet er ook echt 'spinnerig' uit zeg! Ben benieuwd! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete garen? Tja dat is moeilijk te zeggen, ik haak graag met phildar coton 3 voor de wat kleinere projecten zoals amigurumi, knuffels, bloemen, etc. Ook een prachtig garen vind ik het Stone washed van Scheepjes! Geeft een mooie stoere uitstraling aan je haakwerk. En voor het grovere werk zoals kussens, een poef en tassen haak ik erg graag met Ribbon Xl garen van Hoooked!

  Maar ook dat garen van Katia wat je hierboven laat zien, lijkt me ook gaaf om mee te haken, en dan zeker die leuke spin! Ik had hem ook al gezien bij Stip en Haak. En dan dat "poef 'garen, wat is dat voor merk? Ziet er geweldig uit!

  Ik wens je een fijn weekend!
  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Phildar is een oude, vertrouwde en blijft fijn. Stonewashed haakt net zo prettig en is leuk voor de afwisseling. Ik merk dat ik wat ben uitgekeken op de garens van Hooked. Het Katia-garen is super voor een speciaal werkje zoals de spin. Helaas is het garen voor de poef industrieel garen speciaal ontwikkeld voor deze poefs. Dus niet te koop.

   Fijn weekend, Margaret

   Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...