27 oktober 2021

Yes, vandaag start de KreaDoe!

De KreaDoe is een heerlijk beurs om rond te struinen.
Fijn met een wensenlijstje op pad.
Nieuwe inspiratie op doen en soms zelfs een nieuwe hobby.
Allerlei hobbyspullen bekijken en het blijft vaak niet alleen bij kijken.

Ik zag dat je weer veel bekende creatievelingen kunt ontmoeten.
En er zijn weer als van ouds superleuke workshops.
Waar wordt de KreaDoe 2021 gehouden?
Live (echt waar) in de Jaarbeurs in Utrecht.

Zullen wij elkaar op de KreaDoe tegenkomen?
Helaas niet, want ik blijf dit jaar nog veilig thuis.
Want het aantal coronabesmettingen loopt weer flink op.

In mijn omgeving gingen 20 mensen een paar dagen samen sporten.
Allen gevaccineerd, sporten gebeurde buiten.
Wel binnen eten, gezellig samen zijn en slapen.
Dit weekend hoorde ik dat 12 van hen besmet zijn met corona.
Helaas zijn de klachten niet bij iedereen licht.

Dus ik sla de KreaDoe nog even over, hoe graag ik er ook heen was gegaan.

Ga jij wel naar de KreaDoe?
Zorg dat je er veilig rondloopt en geniet er vooral van.

Veel plezier op de KreaDoe,

Margaret

6 opmerkingen:

 1. Hey Margaret,
  Wat een verhaal over die mensen in jou omgeving, daar hoor je verder nooit iets over. Ik ga ook niet naar de Kreadoe, jammer maar helaas. Ik heb net gisteren nog een leuk pakketje besteld met mallen voor het kaarten maken en daar doe ik het maar mee haha. Volgend jaar misschien.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het virus gaat in de omgeving van mijn dorp weer echt rond. Vandaag hoorde ik dat er bij een van de voetbalverenigingen meer dan 60 mensen besmet zijn afgelopen week. Het is dus weer echt oppassen geblazen.
   Volgend jaar hoop ik ook weer naar de KreaDoe te gaan. Bij een kleinere handwerkbeurs werkten ze met tijdslots om zo de hoeveelheid bezoekers te beperken. En de stands waren zo opgesteld dat de bezoekers afstand konden bewaren. Dat vond ik een prima aanpak en zo kunnen mensen er toch op uit.

   Fijne dag, Margaret

   Verwijderen
 2. Ik sla ook over, ook de kleinere beurs die ik misschien wilde bezoeken sla ik over, vervelen zal ik mij evengoed niet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig hebben de meeste creatievelingen genoeg spullen in huis om lekker aan de slag te kunnen. De beurzen komen in een andere tijd wel weer.

   Fijne dag, Margaret

   Verwijderen
 3. Ik ga nooit naar de KreaDoe of welke beurs dan ook. Ik ben wel weer voorzichtig met mensen ontmoeten, supermarkt e.d. Ik ben niet doodziek van corona geweest maar ik vond het absoluut niet voor herhaling vatbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om extra op te letten nu het aantal besmettingen weer op loopt. Zeker als je het hebt ervaren, weet je dat voorkomen beter is dan genezen.

   Fijne dag, Margaret

   Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...