5 juli 2020

Vier levens nodig

Er zijn heel veel leuke haakpatronen.
Ik beken: ik verzamel patronen om eens te haken.
Kijk eens op mijn Pinterest en je krijgt een indruk van mijn verzameling.
En dan heb ik ook nog stapels boeken en gekochte patronen.
Mijn haak-wensenlijstjes verzamel ik in notitieboekjes.Dit zijn er maar twee uit mijn stapel ideeënboekjes.
Ik neus wat rond op internet of blader door mijn  notitieboekjes.
Zo kom ik op mijn volgende projecten.
Maar ik heb met al die leuke haakpatronen één probleem.
Ik heb wel vier levens nodig om al die leuke dingen te haken.
Het blijft dus wikken, wegen en keuzes maken.

Hoe kies jij jouw haakprojecten?

Fijne dag,

Margaret

14 opmerkingen:

 1. Ja, altijd moeilijk een haakpatroon kiezen. De keuze is zo groot!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je een speciaal haakpatroon zoekt, dan ga je dat zeker vinden. Dan is het fijn dat er zoveel patronen zijn. Al blijft kiezen moeilijk.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Niks lastiger dan keuzes maken, ook voor het haken 😁.
  Ik haak niet regelmatig, want kaarten maken vind ik ook zo leuk.
  Vaak begin in enthousiast aan iets en "haak" weer af😉.
  Zo heb ik nu anderhalf baby slofje liggen....... zo jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is het maken van keuzes voor het kaarten maken net zo moeilijk als voor het haken? Pak de slofjes gewoon weer eens op en maak het tweede slofje af. Het geeft een fijn gevoel als het haakprojectje af is.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Keuzes maken blijft lastig. Ik zou wel een potje tijd willen hebben haha. Ik zoek vaak op pinterest, ravelry en blogs. Heb ook veel boeken waar ik zo nu en dan iets uit maak. Ik heb bepaalde ontwerpers die ik heel goed vind en daar maak ik dan vaker een patroon van. Succes en veel plezier met het uitzoeken van projecten.
  Fijne zondag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Net als jij heb ik een paar favoriete ontwerpsters. Hun patronen vind ik leuk en fijn om te haken. Met boeken merk ik dat ik het best meteen na aankoop er wat dingen uit kan haken. Dan ben ik gelijk blij met mijn aankoop.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 4. Keuzes maken is absoluut niet mijn sterkste kant 😞

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien hebben veel haaksters daar last van. En met zoveel keus qua patronen valt het ook niet mee.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 5. Hahaha, heel moeilijk!
  Ik merk ook dat sommige patronen die ik ooit gekocht heb (om ‘ooit’ te maken), mij nu niet meer trekken. Dus... ik koop alleen nog een patroon als ik het nú ga maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat slim om alleen patronen te kopen die je meteen gaat gebruiken. Dan heb je geen overbodige patronen. Ik ga er ook eens over denken om het zo te doen.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 6. Heb daar soms ook problemen mee. Patronen uitkiezen is een hobby op zich geworden vrees ik, vooral als je al jaren haakt. Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het verzamelen van leuke haakpatronen is een hobby op zich. Goed om te weten dat ik niet de enige ben die te veel verzamelt en te weinig tijd heeft om alles te haken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 7. ik herken het.. heb ook minimaal 4 levens nodig om alle garen op te haken wat ik de laatste 20 jaar verzameld heb.. heb mezelf een stevig toegesproken 3 jaar geleden dat ik dus vanaf die dag niks nieuws meer mag kopen.. hoe goedkoop of hoe mooi dan ook !
  maar na 3 jaar dekens en andere projecten haken is het net of er niks is verdwenen..
  en haakprojecten is kiezen he.. en soms op een lijstje zetten en na 2 jaar er achterkomen dat je het eindresultaat niet leuk meer vind of dat je mooiere hebt gevonden !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat ik niet de enige ben met te weinig tijd en veel te veel haakideeën en haakpatronen. Door de tijd heen verandert je smaak voor haakprojecten. Gelukkig kun je sommige patronen gewoon gebruiken, maar met ander garen of andere kleuren.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...