12 juni 2020

Vervolg nieuwe interface Blogger

Vandaag een vervolg op de nieuwe interface van Blogger.
Ik probeer het weer eens uit en zie dat er al dingen zijn veranderd.
Nu kan ik weer alle reacties zien op datum van plaatsing.
Daar ben ik heel blij mee.Met het lettertype en de grootte van de letters is het nog niet oké.
Het eerste woord van dit bericht heb ik in de nieuwe interface gemaakt.
Wat ik probeerde, ik kreeg niet de juiste letters.
En je ziet dat de letter echt niet Trebuchet is zoals ik normaal gebruik.

Nog een dingetje wat ik in de oude interface prettig vind:
je kunt de foto's in grootte veranderen.
In de nieuwe interface heb ik deze foto van twee grappige honden ingevoegd.
Maar ik moest terug naar de oude interface om de grootte te kunnen wijzigen.

Probeer de interface ook nu uit.
Dan weet je wat er verandert en je kunt de oude interface gewoon terugzetten.
Ook kun je aan Blogger doorgeven waar je tegenaan loopt.
Hopelijk doen ze daar echt wat mee.

Fijne dag, 

Margaret

16 opmerkingen:

 1. Ik ben gisteren overgegaan naar de nieuwe interface, omdat het gewoon niet meer lukte om foto's toe te voegen in de oude.
  Tja, het is even wennen... Maar op zich ben ik niet ontevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We gaan vast allemaal over, maar ik hoop dat ze daarvoor alle lettertypen en de grootte van de letters weer gelijk hebben aan de oude interface. Ik switch nu wat tussen de twee interfaces.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. het is dat jij het erover hebt maar de melding had ik gewoon over het hoofd gezien. Ik heb het nu even snel getest en wat mij betreft kom ik zo 1-2-3 geen problemen tegen. Ik ga gewoon aan het werk in de nieuwe omgeving en kijk wel of ik ergens tegenaan loop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed idee om het nu uit te proberen. Ik heb gezien dat wat problemen die ik eerder tegen kwam nu zijn verholpen. Hopelijk lossen ze het probleem met het lettertype en de lettergroottes waar ik tegenaan loop ook snel op.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Je kunt de grote van de foto's wel veranderen. Als he op de foto klikt ziaks voorheen, zie je zo'n potloodje (bewerken), klik daar eens op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afgelopen week lukte het mij nog niet, maar ik ga er bij mijn volgende berichtje weer naar kijken. En hopelijk kan ik dan ook met het goede lettertype werken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 4. Ik werk op het moment ook nog in de oude. Had de nieuwe een tijdje terug al uitgeprobeerd. In principe beviel het me wel, de lay-out vind ik heel mooi en makkelijk. Maar toen kwam ik er ineens achter dat de 1e foto van mijn blogpost kleiner gepubliceerd werd dan ik wilde. Ook het vergroten en/of verkleinen bood geen uitkomst dus ben ik maar weer terug gegaan naar de oude. Heb tot nu toe de nieuwe nog niet weer geprobeerd. Zal het binnenkort eens doen, hopelijk hebben ze dat ook opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er wordt duidelijk aan de nieuwe interface gewerkt. Iedere keer als ik het uitprobeer is er weer iets veranderd. Ik had hetzelfde probleem met de foto's, maar Angélique geeft aan dat je dit kunt veranderen (zie hierboven). De layout is zeker mooi en makkelijk.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 5. oei ik heb het nog niet getest ik hou niet zo van nieuwe dingen altijd bang dat het niet zo wil als ik dat wil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is fijn om het nu alvast uit te proberen. Dan zie je wat er is veranderd en loop je ergens tegenaan, dan kun je het aan Blogger of aan andere bloggers vragen. Mij helpt dat echt.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 6. Ik ben ook overgegaan naar de nieuwe interface. Het is altijd weer even wennen, dingen opnieuw uitzoeken. Ik kon eerst ook niet vinden hoe je foto's vergroot, maar nu gelukkig wel. Het zal wel weer wennen de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga het deze week nog eens proberen. Nu switch ik steeds tussen het oude en nieuwe interface. Vooral omdat het lettertype dat ik gebruikte nog niet klopt. Volgens mij kom ik steeds terecht in het standaardlettertype. Gelukkig zie ik dat er steeds meer wordt verbeterd aan het nieuwe interface, dus dit komt vast ook goed.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 7. heb nog niks uitgetest.. hou niet van veranderingen... ik zie het vanzelf wel als het verplicht veranderd !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je het nu een keer uitprobeert, kun je het gewoon terugzetten naar de oude interface. Door het een paar keer te bekijken en uit te proberen weet je waar je alles kunt vinden als ze definitief over gaan naar de nieuwe interface. Ook kun je problemen waar je tegenaan loopt bij Blogger melden. Ik heb gemerkt dat ze echt iets met de opmerkingen doen.
   Probeer het gewoon eens. Je zult zien hoe mooi en makkelijk de layout is.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 8. Dankjewel voor de tip! Binnenkort eens experimenteren...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moet er ook echt even aan wennen, ik mis vooral het html gedeelte. Misschien staat dat nog wel ergens maar ik heb het nog niet gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...