13 juni 2018

Hoe begin je aan een nieuw haakproject?

Beginnen aan een nieuw haakproject geeft fijne spanning.
Wat is het begin: Garen, kleuren, haakpatroon of een idee?
Allemaal mogelijk als begin.
Mijn nieuwe haakproject begint met het idee: een babymobiel.
Want er is een nieuw kleinkind onderweg.

Stap 2 en 3: kleuren en garen.

De aanstaande mama en papa willen graag pink.
Na wat proberen is dit het kleurenpalet.

Natuurlijk kies ik één van mijn favoriete garens: Phildar Coton 3.
Dat wordt dus haken met haaknaald 2,5 mm.

Nu bedenken wat leuk is voor aan een mobiel.
Het worden in ieder geval beestjes.

Ik ga lekker rondkijken op blogs en Pinterest.
Dan komt vanzelf het idee.

Wat zou jij met deze kleuren haken voor een baby?


Fijne dag,

Margaret

16 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk: een kleinkind op komst! Gefeliciteerd. Prachtige kleurtjes garen. Dat wordt vast iets heel moois.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat met je kleinkind dat op komst is ,heel mooie kleuren katoen.
  Jij zal er wel iets heel moois mee maken zoals altijd .
  Groetjes
  Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd leuk om wat te gaan maken de kleuren zijn heel mooi we zien wel wat het geworden is succes groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!
  Bij deze kleuren denk ik direct aan de zee, zeediertjes dus, maar ik weer dat Dendennis een serie bosdiertjes in mint heeft gemaakt, ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blijf er maar naar kijken, dus ik spreek het gewoon uit, want ik breek er mijn hoofd over. De aanstaande mama en papa willen graag pink. Pink als roze? Maar er zit geen roze bij als kleur? Of bedriegt mijn iPad me?
  En ik zie.... een bruin knuffelbeertje met witte accenten, blauwe laarsjes en een jasje en regenmuts in aqua tinten :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Enne ik sluit mij aan bij de vraag van Sandra hierboven. Waar is de pink? XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat bedacht ik me ook al ;).
  Of bedoelde je eigenlijk mint??

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk maar de rose zie ik ook niet of is de kleur een beetje veranderd op de pc .
  Het gaat vast wat moois worden

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd. Mooie kleurencombinatie. Jookz heeft hele beestjes voor een mobiel, die zou ik maken.
  Maar je hebt vast al wel een idee. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou uit het leuke boekje blijhakertjes -net bij je gewonnen- een leuke knuffel haken. De rups of uiltjes zijn hier erg leuk voor denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat ik zou maken voor een nieuw kleinkind?? over 4 weken komt mijn 8e.. en ik heb een dekentje gehaakt in wit, omdat mijn zoon en schoondochter het geslacht niet willen prijsgeven!!!
  maar er is zoveeeeeeel moois en schattigs om te haken voor een baby. en jouw kleuren doen me denken aan de nijlpaarden mobile van troetels en zo !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat er weer een kleinkind op komst is! Ik heb er ooit een gezien met olifantjes. Die vond ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. الشركة تمتلك خبرة كبيرة ومعرفة تامة بكافة الحشرات التي تعيش بمدينة الرياض ونمتلك كافة المبيدات اللازمة للقضاء عليها ونحن بقسم شركة رش مبيدات بالرياض نهتم باقتناء احدث المبيدات المستعملة على الصعيد العالمي حيث نضمن باستيرادها افضل جودة لخدمتنا ونشكل جلسات عمل علي يد مختصين للتوعية واعطاء التعليمات الخاصة باستخدام المبيدات كل نوع منها على حدا لانها تمتاز بتنوع كبير وطرق استخدام مختلفة ونتائج ايضآ مختلفة.
  شركة رش مبيدات بالرياض
  شركة مكافحة حشرات بالرياض
  شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض  BeantwoordenVerwijderen
 14. هل تبحث عن شركة متخصصة فى خدمات التنظيف بالطائف بافضل المعدات والسوائل وثقة تمة فى العمل ودقة فى النتائج كل هذه المميزت توفرها شركة الخليج الشركة الافضل والامثل فى الخدمات المنزلية بالطائف وبما اننا الشركة الافضل والامثل بدون منافس سوف نسعى لتوفر افضل الخدمات باقل تكلفة وبقدر كبير من الاهتمام والدقة عزيزى اينما كنت فى اى منطقة ا وحى تابع لمدينة الطائف اتصل بنا وسوف نصلك فى الحال شركة الخليج للخدمات المنزلية شركة تنظيف منازل بالطائف
  شركة تنظيف فلل بالطائف
  شركة تنظيف خزانات بالطائف
  شركة تسليك مجارى بالطائف
  شركة رش مبيدات بالطائف
  شركة مكافحة نمل ابيض بالطائف
  شركة مكافحة حشرات بالطائف
  شركة عزل اسطح بالطائف
  شركة عزل خزانات بالطائف

  BeantwoordenVerwijderen
 15. الشركة تمتلك خبرة كبيرة ومعرفة تامة بكافة الحشرات التي تعيش بمدينة الرياض ونمتلك كافة المبيدات اللازمة للقضاء عليها ونحن بقسم شركة رش مبيدات بالرياض نهتم باقتناء احدث المبيدات المستعملة على الصعيد العالمي حيث نضمن باستيرادها افضل جودة لخدمتنا ونشكل جلسات عمل علي يد مختصين للتوعية واعطاء التعليمات الخاصة باستخدام المبيدات كل نوع منها على حدا لانها تمتاز بتنوع كبير وطرق استخدام مختلفة ونتائج ايضآ مختلفة.
  شركة رش مبيدات بالرياض
  شركة مكافحة حشرات بالرياض
  شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...