30 augustus 2016

Kleurrijk vriendje

Mijn kleine blauwe hondje zoekt een maatje.
Liefst één die een beetje op hem lijkt.
Dit vrolijke hondje is net klaar.
Het lijkt liefde op het eerste gezicht.

Een hondje met een beetje meer kleur.
Lekker speels en ondeugend.
Hun neusjes staan al dezelfde kant op.

Nu de hondjes vriendjes zijn, ga ik op zoek naar ander haakwerk.
Wil je weten welk garen en welk patroon ik heb gebruikt?
Kijk dan even HIER.


Na een paar knuffels gaat het bij mij kriebelen.
Dan krijg ik zin om weer eens iets anders te haken.
Eens even geen pootjes, neusjes en oortjes.
En ook om weer eens over iets anders te bloggen.

Haak jij graag altijd één type haakwerk bijvoorbeeld dekens of amigurumi knuffels?
Of wissel jij de haakprojecten graag af?


Fijne dag,

Margaret

24 opmerkingen:

 1. Een prachtig stel zo samen! Ik haak ook het liefst wat verschillende dingen. Ben nu met een xxl knuffel bezig en een omslag babydoek en druk aan het bedenken wat ik met de prachtige bolletjes ga maken die ik bij jou gewonnen heb... Daarover snel meer!
  Fijne dag,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen druk hoor voor het gebruiken van de bolletjes. Je komt vast een keer op een leuk idee om ze te gebruiken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Hey Margaret,
  Wat een leuke hondjes zijn het zo samen zeg. Heel leuke kleurtjes. Ik ben benieuwd wat je nu gaat maken. Zelf ben ik niet zo dol op knuffels haken, heb ik denk ik het geduld niet voor, dat in elkaar zetten etc. haha. Ik ben dol op dekens haken (momenteel bezig met 3, wel een beetje teveel) en kleinere projecten als mutsen, omslagdoeken, sjaals etc.
  Fijne dinsdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig, ik heb niet zoveel geduld om een hele deken te haken en jij hebt niet genoeg geduld om knuffels te haken. Je bent meet lekker veel verschillende projecten bezig. Nu nog wat extra tijd zoeken :).

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Super leuk, het groene vriendje! Een mooi stel zo samen :-)
  Ik houd erg van afwisseling, ik vind breien ook heel leuk. Ik heb vaak ook wel meerdere projecten tegelijk, grotere en kleinere.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn ook veel mooie breipatronen. Leuk om breien en haken af te wisselen. Ik wissel de laatste tijd naaien en haken af, al laat dat ik dat mijn blog nooit zien (want tja, wat doe je met naaiwerk op een haakblog :))

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 4. wat gezellig twee hondevriendjes.
  Momenteel ben ik helemaal uit de haakmodus terwijl ik nog wel wat to do haaksels heb eigenlijk: gehaakte bloemetjes op een gastendoekje naaien en een lusje eraan maken, een muis die al heel lang wacht op z'n tweede oor, een potje dat ook al een tijd wacht op een theepotje op het dekseltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij hebt naast haken ook andere hobbies. Misschien kom je weer in een haakmodus als de herst goed begint. Met kouder weer gaan vaak meer mensen haken en breien. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in wat je doet, of dat nu haken is of iets anders.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 5. Wat een schatje weer en wat ga je snel!! Ik haak eigenlijk alleen maar knuffels, zalig om te doen.Ik haak wel verschillende knuffels te gelijk voor de afwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meerdere knuffels tegelijk haken is ook heeerlijk. Bij mij is dan het risico dat knuffels niet in elkaar worden gezet, omdat ik het haken veel leuker vind dan het naaiwerk. Heb jij daar geen last van?

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 6. Oh, die kleurtjes zijn prachtig! Ik vind ze superschattig!
  Ik snap helemaal dat je graag afwisselt, doe ik zelf ook.
  Een deken, dan weer een huisje of een sleutelhanger, dan weer een mandje... Amigurumi haak ik zelden of nooit, want dat is te veel 'geprul' voor mij :-)
  Maar die van jou zijn prachtig!!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke vrolijke foto's, mooi patroon, onthouden voor een andere keer ;)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leukerds! Lekker eigenwijs zo samen :-) En ik wissel ook het liefst af inderdaad, vaak ook nog met dunne en dikke draad. Zo blijft het leuk en inspirerend vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een snoesjes. Hij is superleuk geworden met zijn blauwe neusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij is leuk!! Al heb ik wel een voorkeur voor zwarte neusjes, maar dat heeft denk ik alles te maken met mijn hond, die ook zo'n heerlijke dropneus heeft :-))
  Geef mij maar afwisseling, al rollen er soms een tijdje wel dezelfde soort dingen van mijn naald, maar héél lang houd ik dat niet vol ;-)
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Woooow wat een schatjes!! Mijn voorkeur gaat uit naar amigurumi's. En eigenlijk is dat ook het enige wat ik haak =D

  Maar vind andere dingen wel heel mooi. Zoals dat deken waar je laatst mee bezig was! :)

  Groetjes,
  Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn meteen goede vriendjes, en ze zijn vreselijk leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat zijn ze schattig samen. Zie ik het goed heeft het tweede hondje zijn neusje in de kleur van het eerste?
  Persoonlijk hou ik enorm van amigurumi haken. Maar tegenwoordig begin ik ook hele grote fan te worden van gehaakte (of gebreide) dekentjes of sjaals!!! Dus soms gebeurt het dat ik een tijdje geen amigurumi haak, maar dan ga ik het enorm missen. En dan moeten er ineens weer een paar gehaakt worden. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. O wat fijn, niet meer alleen, maar met zijn tweeën. Gaan ze ook samen geadopteerd worden?
  Ik wissel graag af. Kleding, sjaals, amigurumi, onderzettertjes, dekentjes... verzin het maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die zijn echt verliefd, dat zie je zo! Wat een schatjes
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat schattig!! Ik vind het heel leuk om projecten af te wisselen, vooral omdat er zoooveel leuks te maken is :D
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Reacties
  1. Dit hondje is zo grappig en zacht. Het is echt een favoriet waar ik veel leuke reacies op krijg. Echt een patroon om vaak te gebruiken.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...