4 mei 2016

Zachte GiveAway

Het is fijn dat veel mensen mijn blog lezen en volgen.
Jullie reacties en vragen maken me happy.
Ik ben blij dat mijn patronen en tips vaak worden gebruikt.
Daarom is het weer eens tijd voor een GiveAway.

Wat denk je van een paar lekkere, zachte bollen garen.
Een paar bollen Annell Miami.
Bij wolwinkel Jansus en Jansus zag ik een kast vol.
Zachte bolletjes in prachtige kleuren.

In de webwinkel van Jansus en Jansus kun je alle kleuren zien.
De kleuren zijn in het echt nog mooier dan op de foto's.

GiveAway

Wil jij kans maken op een mooi pakketje zachte Annell Miami?
En ben jij volger van mijn blog?
Laat dan vóór donderdag 12 mei 2016 een reactie hieronder achter.
Een grappige, ontroerende reactie of een leuk idee voor het garen.

Op donderdag 12 mei laat ik hier weten of jij een van de gelukkigen bent.

Kun je niet wachten?
Dan weet je waar je dit fijne garen kunt kopen: Hier.


Fijne dag,

Margaret

37 opmerkingen:

 1. Lieve Margaret,
  Al lijken het me heerlijke bolletjes en zou ik ook wel een bestemming weten, toch doe ik niet mee. Heb de laatste tijd al het één en ander gewonnen en heb het geluk nog veel bolletjes in huis te hebben.
  Maar... Wilde jou even bedanken voor alle tijd en moeite die je in je blog stopt, je reacties op mijn blog en je vele giveaways!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve reactie en wat aardig van je om deze bolletjes garen aan iemand anders te gunnen. Jouw blog is gezellig en je maakt prachtige dingen. Ik kom dus graag even op jouw blog langs.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 2. Ik heb zo'n grote voorraad wol dat ik graag de kans aan anderen laat. Erg lief van jou een give away te doen. Ik ben niet zo'n regelmatige bloglezer, maar doe mijn best!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je om deze bolletjes garen aan iemand anders te gunnen. Er zijn vast mensen die deze bolletjes goed kunnen gebruiken.
   Altijd leuk als je mijn blog bezoekt en er af en toe een reactie bij plaatst. Ik begrijp best dat het niet altijd lukt om langs te komen. Door de hectiek van alle dag en alles wat er op internet is te beleven.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Hallo, heel graag doe ik mee.
  Ik zou van dit garen beginnen met een mooie omslagdoek.
  Het patroon dat ik zou gebruiken is de Lydia shawl.
  groetjes
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Margaret ongeveer een half jaar volg ik allerlei haak en breiblogs. Het lijkt me erg leuk om met deze zachte kleurrijke bolletjes eens een knuffeltje proberen te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grrr..... heb ik een heel verhaal getypt, druk op publiceren. Blijkt dat ik niet ben ingelogd en dan onthoud de pc niet wat ik geschreven heb ;-(
  Maar goed; Ik zag begin van de middag je oproep op IG, dus ik wilde meteen wel even kijken. Wat een leuke Give-Away, daar wil ik wel aan meedoen. Ik heb heel veel met Annell gehaakt. Bij mijn moeder in de buurt zat er een schoenmaker die het verkocht, helaas is hij ermee gestopt. (schoenmaker blijf bij je leest zal hij gedacht hebben) Maar daar ken ik dit super garen wel van. Miami ken ik niet, ik heb met Rapido plus gehaakt. Super mooi en fijn garen voor een hele mooie prijs. Helaas is het bijna nergens te krijgen. En nu heb je een Give Away met Annell ;-)))

  Maar Margaret, wat vraag je me nu? wat ik ermee wil maken? Wat niet? ;-)
  Onderzetters voor op tafel (nu hout en die zijn niet mooi meer) een tas (kun je er niet genoeg van hebben) een sjaal ( ben ik ook gek op) een vest (wil ik nog altijd gaan maken) een vloerkleedje, een jasje voor mijn cactus potjes............. Doe mij de hele winkel maar dus, haha
  Of ik win of niet; bedankt voor deze leuke Give-Away
  Liefs van Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met zo'n leuke give away doe ik graag mee.
  Mijn kleindochter vraagt telkens of ik een knuffel wil haken/maken.
  Als ik klaar ben met breien, klim ik toch weer in de haakpennen.
  Leuk dat je zoiets doet Margaret.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk, deze give-away! En wat een mooie kleuren zijn er, ik heb even doorgeklikt natuurlijk :-)
  Ik las dat het heel geschikt is voor babyspulletjes en ja.... daar kan ik wel wat mee! Niet voor mezelf, hoor!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Margaret,

  Het is altijd een genot om rond te klikken op jouw blog. En zo'n mooie give-away is natuurlijk hartstikke gaaf. Ik heb nog niet iets specifieks in gedachten voor het garen, maar misschien een zacht kussen voor in de woonkamer, om voor een beetje extra kleur te zorgen. Of een mooie sjaal voor mijn lieve mama, die er altijd voor me is. Genoeg ideeën om deze mooie bolletjes voor te gebruiken. Bedankt voor het doen van deze mooie give-away. Fijne woensdag.

  lieve groetjes,
  Emily
  (CAsacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super leuke give away.
  Aangezien ik beter kan haken dan breien zou ik het garen gebruiken voor een mooie knuffel. Het zou een kat worden voor een meisje. Ik heb haar beloofd iets moois te haken en ze houdt heel erg van katten. Maar wat je er ook van zou maken het ziet er denk ik sowieso goed uit met zulk mooi garen.

  groetjes Marie Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd leuk om met een give-away mee te doen:) ik vind bolletjes garen altijd net lijken op gezond snoepen, heerlijk :) gewoon om te hebben en het is ook leuk om op voorraad in je kast te hebben , ik voel me dan altijd rijk :) groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gezellig deze wolletjes. Zacht en mooie kleuren. Voor zachte kleurige meidenspulletjes. (3 kleindochters) Ik doe graag mee.
  Fijne dag, groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige bollen, ik ken het garen niet maar wat een mooie kleurtjes zeg. Ons huis is na maanden verbouwen bijna klaar dus ik zou er een heel mooi nieuw kussen voor op de bank van maken.
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe mee!
  Heb net al verschillende keren mijn tekst gewist omdat die te persoonlijk werd, maar het komt er op neer dat ik een symbolisch geschenk zou haken voor mijn overleden moeder. Het is al 4 jaar geleden dat ze stierf, maar ik mis haar nog steeds heel erg. Het haakwerkje zou ik dan in de woonkamer zetten/leggen, als herinnering aan haar...
  Groetjes,
  Sigrid
  ps: Ik lees je blog al meer dan een jaar nu, doe zo verder want je bent goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zeker, ik doe mee. Het garen ken ik nog niet.... Ik vermoed dat er een knuffel zou ontstaan uit het zachte garen!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wij zouden ook wel een keer een gokje willen wagen,om het verschil een te voelen
  met kwaliteitgaren, wij haken nl altijd met garen van de zeeman of wibra,wij hebben ook het boekje lappenpoppen dus een lappenpop? ja lijkt ons een leuk idee:D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik doe mee, want ik zou heel graag dat jurkje van je willen maken voor onze kleindochter, ik ken de wol niet maar zou het graag willen proberen
  Met warme groet Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe ook heel graag mee. Dat jurkje dat je vandaag hebt gepost zou ik ermee maken voor de kleine Agathe , eind april geboren dochter van een jonge vrouw in mijn handwerkclub. Agathe is een anam die ik hier nog nooit heb gehoord, in Ned ook niet veel overigens. Ik heb een postadres in Ned hoor.......

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goedemorgen Margaret, leuk deze give away en ik doe graag mee. Heb je de lappenpoes ermee gehaakt? Wens je een fijne zonnige dag toe.
  Groetjes Henriëtte xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke give-away, ik doe graag mee! Ik kwam hier terrecht via het schattige jurkje met de hartjes dat je had gehaakt, dus denk dat ik het daarvoor ook zou gebruiken:) Lijkt me leuk om is een jurkje te haken voor me meisje ipv naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat een mooie lieve zachte give away ik doe graag mee. Als ik win wil ik graag ptoberen er ook zo'n mooi jurkje van te haken. en nieuwe uitdaging voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lijkt me geweldig garen om mee te haken, en dan zou ik gaan voor het leuke jurkje wat je gehaakt hebt... super schattig, ik kan namelijk nog wel wat kraamcadeautjes gebruiken;-) Ik doe graag mee!

  Hartelijke Groeten,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik doe graag mee :-). Ik wil er een leuk gekleurd babyvestje van maken met bijpassend rokje. Net op tijd klaar voordat mijn aanstaande dochter er is.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Het lijkt wel softfun! ! Mijn interesse is gewekt maar heb helaas geen grappige of ontroerende verhaaltje. Het enige is dat ik heel erg nieuwsgierig ben hoe deze bollen voelen en haakt. Gr. Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Met zo'n lekkere wolletjes moet ik wel beginnen aan mijn eerste lappenpopje

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ik ken het garen niet maar zou er graag zo'n leuk lappenbeest van maken

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een leuke give away! Ik heb dit garen laatst ontdekt, heb een paar bolletjes gekocht om uit te proberen en ben er erg tevreden mee! Heel fijn garen. Ik ben van plan om er een deken mee te maken dus als ik zou winnen dan gebruik ik de bolletjes als start voor de deken.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke actie. Mijn zus en ik maken knuffels voor asielzoekers kindjes, wat zouden we een paar kindjes weer blij kunnen maken! Succes en oh ja, wij zijn dol op deze site. Groetjes, Marijke van Ginneken

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een prachtig garen! Natuurlijk doe ik graag mee. Ik ga ook even de link bekijken.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hio wat een leuke give away. Dit garen ken ik nog niet, ik zou het graag wel eens willen proberen. Ik ben heel benieuwd hoe het haakt en zou er graag een mooie knuffel mee maken.
  Geniet van je dag.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hoi Margaret Allereerst weer bedankt voor deze mooie give away. Ik Ken het garen niet maar ziet er erg zacht uit. Ik zou gaan voor een baby knuffel in zachte kleurtjes.dus ik Waag graag een gokje. Fijn weekend en geniet van het mooie weer. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Alweer een heel mooie give away je verwent ons te veel Margaret ik doe graag mee groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oh wat lief Margaret, ook ik lees je blog met veel plezier en ook jouw reacties op mijn blog ;) ik zou graag winnen en wil er dan graag een gehaakt jurkje van maken. Zo eentje die jij ook gepost hebt. Mijn dochtertje wordt volgende maand 1 jaar dan kan ze 'm aan op haar verjaardag. Bedankt voor het organiseren van deze leuke give-away! Fijn weekend en groetjes,
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een leuke give-away! Ik doe graag mee en wil er (als dat kan) vaatdoekjes van gaan haken. Deze staan al een poosje op mijn lijstje..:)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Oh, wat leuk! Mijn schoonmoeder is binnenkort jarig. Ik zou haar graag willen verrassen met deze mooie bolletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi Margaret. Eigenlijk had ik bij mijzelf besloten dat ik niet meer mee zou doen met een give-away.
  Winnen is niet voor mij weggelegd. Maar deze bollen zien er zo verleidelijk uit dat ik die verleiding niet kan weerstaan, zucht ;-). Voor deze ene keer waag ik het erop. Leuk en lief dat je dit doet. Groetjes, Roelien

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...