21 maart 2014

Wat wil JIJ graag winnen?

Ik kreeg een een lieve award. 
In een ander bericht vertel ik je daarover meer.
Zo viel mijn oog op mijn Google Friends Connect.
Wow, echt waar, al meer dan 300!
En dan tel ik Bloglovin'Follow my blog with Bloglovin en Pinterest nog niet eens mee.Gezelligheid en creatieve vriendschap.
Dank voor al jullie leuke, lieve, ontroerende en inspirerende reacties.


Tijd voor een GiveAway

Echt leuk om weer eens iets weg te geven.
Maar wat.....?

Zal ik iets haken?
Of een patroon ontwerpen?
Of een geliefd patroon vertalen?
Allerlei haakspullen zijn ook fijn.
Of zal ik een nieuw haakboek verloten?
En wat voor boek dan?
Een boek voor Amigurumi's?


Of een boek voor gehaakte kleur in huis?


Of ... er zijn zoveel mogelijkheden voor een GiveAway!

Help!!! Waar maak ik jou blij mee???

Ik weet het even niet.
Daarom vraag ik het gewoon aan jou!

Wat wil jij graag winnen?
Waar maak ik jou echt blij mee?
Het mag ook nog een ander origineel idee zijn.

Ieder idee is welkom.
Dus vertel me hieronder: 
Wat zou jij graag willen winnen bij mijn GiveAway?

Geniet van de mooie dingen in het leven,

29 opmerkingen:

 1. Heel lief dat je zelf vraagt om wat iemand wilt krijgen. ik haak het liefst diertjes en dus zou een amigurumi-patroontje leuk zijn.
  Maar voor een give-away kan je mij niet blijer maken dan met een zelf gehaakte knuffel.
  ik volg je blog trouwens al een tijdje en ik vind jouw amigurumi's heel mooi. Proficiat daarvoor!!! :)

  Groetjes Elisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mij zou je een heel groot plezier doen met het boek haken en kleuren. altijd leuk om vele ideetjes op te doen.
  erg leuk dat je dit doet hoor, ik ben nog niet zo lang in blogland maar kom zoveel leuke dingen tegen dat ik tijd te kort heb

  groetjes maril
  www.marilshobby.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, Wat leuk dat je een give away doet! En nog leuker dat je zoveel volgers hebt!! Ik vind alles leuk! Het gebaar alleen al is genoeg! Ik ben heel benieuwd! Liefs Lisanne
  draad en praat...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je weer wat wil weggeven! Ik ben erg blij met een haakboekje, bijvoorbeeld Zoomigurumi 3. Of wat bolletjes haakkatoen, dat komt altijd van pas! En ik ben aan het sparen voor een clover amour haaknaaldenset... ik zoek nog sponsors... ;-) Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een boekje voor amigurumi's of haakspulletjes, daar zou je mij heel blij mee maken maar met een eigen ontworpen patroon of een patroon vertalen kun je natuurlijk iedereen blij mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Margaret, hihi, inderdaad, wat lief dat je aan 'ons' vraagt wat wij graag zouden willen. Ik ben reuze benieuwd wat iedereen zou willen winnen.
  Voor mij is het heel simpel: ik heb ooit een gehaakte giraf van je gekregen en die zit hier in de kast. Elke keer als ik er naar kijk krijg ik even een speciaal gevoel, gewoon omdat ie 'met liefde' is gegeven, omdat ie mooi / leuk / lief is. Ook de kids vinden hem erg leuk.
  Dus wat mij betreft is het een zelf gehaakt iets.
  Maar ja, voor de grote haaksters is een patroontje natuurlijk nooit weg.
  Succes met je give away. Ik hou dit berichtje lekker even in de gaten om te kijken wat iedereen vindt.

  Lieve bloggroetjes Pétra.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het idee van patroontjes of vertaalde patroontjes vind ik goed. Maar een boekje is ook tof natuurlijk.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Margaret,
  Ik ben het met de meeste dames eens. Elk cadeautje dat ik heb ontvangen - van welk blog dan ook - is een feestje. Ongeacht wat er in zit. Mij lijkt het boek van DenDennis echt geweldig. Een man die haakt.. dat blijft toch bijzonder. Maar Clover Amour haaknaalden kom ik ook niet aan toe om aan te schaffen. En katoen in kleurtjes of oogjes, neusjes e.d. zijn ook altijd geweldig.
  En Wat Petra zegt... een eigen gemaakte verrassing is ook prachtig...
  Al met al.... ik kan echt niet kiezen. Dus verras ons maar. Misschien is dat wel mijn boodschap. Stuur de winnaar een verrassing en laat die met ons delen wat hij/zij er van vond. Dat is al geluk op zich... toch?
  Ik wacht af... en ben benieuwd wat het gaat worden.
  groetjes, AmiFan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Margaret,

  Wat heb je toch altijd leuke ideeën, net zoals toen de sleutelhanger-wedstrijd. Mijn dochter krijgt nog iedere week een leuk patroontje toegestuurd, echt super cool! En nu weer deze give-away. Altijd denkend aan de ander.

  Wat ik leuk zou vinden is dit; een lieve gehaakte knuffel of iets leuks gehaakt in licht blauw. En dit niet voor mezelf maar voor een lieve naaste. Ze is al meer dan een jaar thuis, in een zware depressie. Regelmatig spreek ik met haar af en komt ze gezellig bij mij thuis haken; even er tussen uit, andere omgeving en iets leuks maken. Ze is nu een plaid aan het haken (ami's zijn te moeilijk nu ivm concentratie) in licht blauw voor op haar bank. Zelf maakte ik Kruimel het katje voor haar omdat ze zo gek is op dieren. Ook dolfijnen vindt ze prachtige dieren. Ik verheug me nu al op haar blije gezicht al zou ik iets voor haar winnen :)
  Lieve groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is het toch heerlijk om met meerderen onze creativiteit te delen.
  Maar jij geeft veel inspiratie voor anderen.
  Een door jouw gehaakte knuffel zou ik ook heel super vinden, want dat vind ik dan weer heel persoonlijk en met veel liefde gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo leuk! Eigenlijk is een give-away altijd leuk, wat er ook te winnen valt. Maar dat boekje Haken & kleur lijkt me wel interessant. We vernemen het wel he?
  Groetjes, Bieke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Margaret. Eerst en vooral proficiat met al uw volgers op verschillende locaties als ik het zo mag noemen :-) Maar uw blogs zijn dan ook heel leuk, heel inspirerend en gezellig om te volgen. En wat uw vraag betreft, verras ons gewoon en laat de winnaar zijn prijs bekend maken. Spannend toch? Wens jou alvast een heel fijn weekend toe. Liefs, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Al vast proficiat met je award ,het is een plezier om je te volgen .Jij geeft ons zo veel inspiratie,al wat je maakt is prachtig.Mij zou je het meeste plezier kunnen doen met een klein gehaakt knuffeltje,er zijn al veel volgers maar ik hoop dat er nog veel zullen bij komen.Bedankt voor alles Margaret.Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ook ik ben aan het nadenken over een give away( bijna 200 volgers) en zit met het zelfde dilemma!
  Wat is nu leuk om te ontvangen? Eigenlijk alles, want zeg nou zelf het is toch leuk om iets te winnen? Maar dat is natuurlijk geen antwoord op je vraag. Ik zou zeggen geef iets weg wat je zelf leuk vindt en houdt het geheim tot de bekendmaking van de winnaar!

  Succes!
  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mij maak je blij met bloggen en met je mailtjes met patroontjes :-)
  Al de dingen die je opnoemt zijn leuk om te winnen, ik kan niet voor jou invullen wat jij weg zou willen geven. Eigenlijk is het bloggen op zich al een feest, met zoveel lieve mensen en inspiratie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Allereerst proficiat met al je volgertjes!

  Oh ja, nu weet ik wel een antwoord op je vraag :)
  Ik ben voorlopig aan mijn bank gekluisterd, mag niets doen ivm bloed in baarmoeder bij zwangerschap, dus heb ik wel volop tijd om te haken.
  En omdat ik dus op de bank moet blijven, lijkt het me dan ook leuk om de geboortebedankjes zelf te maken/haken. Dus een boekje waarin leuke kleine knuffeltjes of zo staan, lijkt me superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Weet je wat voor mij het ultieme cadeau is, ik heb het telkens op mijn lijstje staan (verjaardag/ Moederdag/ sinterklaas....) Heerlijk garen, kleuren maken me niet uit als het maar met elkaar matcht. Of garen wat jezelf niet zo snel zou kopen omdat het te duur is bijvoorbeeld... Dat is écht mijn ultieme cadeau... (Maar helaas... Niemand hier thuis luistert naar me...) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Sjonge, je hebt een blog met succes! Gefeliciteerd! Wat een originele vraag...ik denk dat ik graag een haakboekje zou winnen. Omdat dan de kans groot is dat er altijd iets instaat wat je helemaal geweldig vind.
  Succes met je blog..ik blijf je volgen.

  juf Leej

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Tja Margaret, eerlijk gezegd hoefde ik er niet zo heel lang over na te denken. Ik zit nl al een poosje na te denken over een haaknaald. Nu haak ik met een goedkope versie van de zeeman, maar aangezien ik best veel haak, denk ik serieus na om te investeren in een goede haaknaald. Maar ja welke? Ik haak nl niet zoals de meeste haaksters, de pengreep noem ik het maar, nee ik haak niet zo sierlijk, ik haak "boers" haha. En is dan zo'n speciale haaknaald wel handig? Maar al niet te min, zou ik die graag willen winnen en het gewoon proberen. Fijn weekend Margaret. Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik lees blogs met heel veel plezier , en ook die van jou ....een give away is leuk maar ik laat me graag verrassen ....dus als ik zou winnen laat ik het over aan jou ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Van HARTE! Wat een luxe dat je ons laat kiezen! Haken in kleur lijkt me erg gaaf...
  Maar elke giveaway is leuk. Ben benieuwd wat het gaat worden. Op naar de 400! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik denk dat je aan mijn antwoord niks hebt ;-) Ik vind alles leuk.
  Ik heb al zo veel garen, boeken en patronen. Dus iets zelf gehaakt is altijd leuk en wat ik nog niet heb is leuke knoopjes (ja, alleen die standaard knoopjes van bij de Hema of Xenos). En wat ik in één van de reacties las zijn oogjes/neusjes dat is ook altijd handig. Misschien heb je toch iets aan mijn antwoord :-)
  Nog gefeliciteerd met al die volgers!
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Goede dag,

  Het is altijd leuk om iets te winnen!
  Vroeger heb ik wel eens gordijntjes gehaakt, nu ben ik bezig met de CAL.. Een geweldig initiatief vind ik. Gezellig ook omdat je op deze manier met andere haaksters in contact komt.
  Het lijkt me erg leuk om het boek haken en kleur te hebben. Het boek straalt aan de voorkant al zo veel vrolijkheid uit. Heel erg leuke actie! Groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Gefeliciteerd met dit geweldige aantal volgers! Ik haak nog niet zo lang, dus mij kun je blij maken met alles wat maar met haken te maken heeft. Ik zou zeggen verras de winnaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat ik zou willen winnen? Een mooi garen (katoen? linnen? bamboe?), in een naturelle kleur (wit of creme), niet te dik, om een sjaaltje mee te haken, bijvoorbeeld zo één als deze: http://www.lin-net.com/English/Linen%20_hand_crocheted.html.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een knuffelvrij haakboek, met praktische haaksels zoals "haken in kleur" of bijvoorbeeld "Heerlijk haken" van Annelies Baes (Vicarnosmama.blogspot.be) of "haak in" van Jorine Tieleman, zou me wel bekoren, 't is dan eens iets anders dan knuffeltjes haken en toch nuttig en goed bruikbaar.
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Het nieuwste boekje van Dendennis lijkt me wel leuk voor een giveaway

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hey, alvast heel hartelijk gefeliciteerd en nog vele haak, en freubelvolle jaren toegewenst.
  Ik heb het haken weer herontdekt door mensen zoals jij. Als cadeautje zou ik graag iets kleins willen. Ik ben weg van je paashaasje. Zou haar graag zelf willen haken met jou patroontje. Als het groots mag, graag het haakboek haken in kleur, als vrolijke noot.
  Groetjes en veel succes, Anita.

  BeantwoordenVerwijderen

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...